O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, pe DN7. Cisterna ar aparține firmei implicată în explozia de la Crevedia

O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, pe DN7. Cisterna ar aparține firmei implicată în explozia de la Crevedia

O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

ACTUALIZARE  Accidentul de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, ar fi fost provocat de şoferul cisternei care ar fi păstrus pe contrasens. Cisterna ar aparţine firmei Flagas care deţinea instalaţia GPL care a explodat la Crevedia, scrie

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Poliţiştii au stabilit, în urma primelor cercetări la locul accidentului de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR , că accidentul ar fi fost provocat de către şoferul cisternei.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul.

În urma impactului, şoferul TIR-luin încărcat cu medicamente a fost rănit.

Potrivit , cisterna ar aparţine firmei Flagas, a lui Ionuţ Daniel Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stîngă, cea care deţinea staţia GPL care a explodat la Crevedia, peste 50 de persoane fiind rănite.

ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată de a precizat că traficul este blocat total.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191