O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, pe DN7. Cisterna ar aparține firmei implicată în explozia de la Crevedia

O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, pe DN7. Cisterna ar aparține firmei implicată în explozia de la Crevedia

O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

ACTUALIZARE  Accidentul de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, ar fi fost provocat de şoferul cisternei care ar fi păstrus pe contrasens. Cisterna ar aparţine firmei Flagas care deţinea instalaţia GPL care a explodat la Crevedia, scrie

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Poliţiştii au stabilit, în urma primelor cercetări la locul accidentului de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR , că accidentul ar fi fost provocat de către şoferul cisternei.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul.

În urma impactului, şoferul TIR-luin încărcat cu medicamente a fost rănit.

Potrivit , cisterna ar aparţine firmei Flagas, a lui Ionuţ Daniel Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stîngă, cea care deţinea staţia GPL care a explodat la Crevedia, peste 50 de persoane fiind rănite.

ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată de a precizat că traficul este blocat total.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191