O cunoscută vedetă din România, prinsă în pădure în timp ce se săruta cu amantul. Soțul a iertat-o, dar a murit câțiva ani mai târziu

O cunoscută vedetă din România, prinsă în pădure în timp ce se săruta cu amantul. Soțul a iertat-o, dar a murit câțiva ani mai târziu

O cunoscută prezentatoare de televiziune din România a fost în mijlocul unui scandal de mare anvergură, după ce a fost prinsă când își înșela soțul cu un cameraman. Cei doi se sărutau pătimaș, în ipostaza rușinoasă fiind nimeni-alta decât Raluca Moianu.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Episodul din anul 2013 cu siguranță o va urmări toată viața pe Raluca Moianu. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un cameraman, în pădure. La acea vreme, ambii erau implicați emoțional: ea – căsătorită, iar el, implicat într-o relație serioasă.  

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Raluca Moianu și Marius Ancuța au ajuns, într-un final, la divorț 

În ciuda faptului că regretatul său soț a trecut cu vederea infidelitatea prezentatoarei de televiziune, cei doi au decis să divorțeze, fără a se cunoaște motivul exact, rămânând însă în relații bune de dragul fiicie lor, Mara Ilinca. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Fostul soț al prezentatoarei s-a stins din viață 

Anul 2018 culmina cu moartea lui Marius Ancuței, care suferea de cancer. În ciuda luptei pe care bărbatul a purtat-o cu boala nemiloasă, în cele din urmă a părăsit această lume. 

Fostul comentator de la EuroSport se împăcase cu prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”. Locuiau în vila lor din Pipera, și era cunoscut pentru faptul că deținea un club de biliard și snooker în Capitală, fiind totodată și medic stomatolog. 

Moartea fostului soț a semănat durere în sufletele prezentatoarei și a fiicei sale, care cu greu au reușit să treacă peste pierderea suferită. 

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.”, ne declara Raluca Moianu, în exclusivitate, acum ceva timp. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191