O femeie de 23 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 80 de ani! L-a întâlnit la azilul unde lucra

O femeie de 23 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 80 de ani! L-a întâlnit la azilul unde lucra

Se spune că dragostea nu ține cont de vârstă, însă acest cuplu a stârnit controverse! Xiaofang (23 de ani) susține că Li (80 de ani) este iubirea vieții ei. Deși între ei există o diferență de vârstă de 57 de ani, iar el ar putea fără probleme să îi fie bunic tinerei, nimic nu le-a stat în cale. Aceștia au făcut inclusiv pasul cel mare și s-au căsătorit.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Povestea neobișnuită de dragoste dintre ei a stârnit o dezbatere aprinsă în societatea chineză. Xiaofang l-a întâlnit pe Li la un azil unde ea era voluntară. Acolo, cei doi s-au împrietenit rapid după ce și-au dat seama că împărtășesc multe interese și hobby-uri. Dar, odată cu trecerea timpului, prietenia lor a evoluat în ceva mai mult, deoarece Xiaofang a fost atrasă de maturitatea, stabilitatea și înțelepciunea lui Li, în timp ce el a fost mișcat de vitalitatea și bunătatea tinerească a lui Xiaofang.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Cu toate acestea, familia tinerei fete nu a aprobat relația ei, spunându-i că nu e normal să iubească un bărbat suficient de bătrân pentru a-i fi bunic. Ea a decis să-și urmeze inima și a rupt complet legăturile cu părinții ei,  pentru a fi cu Li, conform Oddity Central.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Povestea lui Xiaofang și Li a devenit virală pe rețelele sociale, iar mulți utilizatori i-au criticat. Alții au lăudat-o pe tânără pentru devotamentul ei față de Li. Potrivit site-ului chinezesc Sohu, cuplul neobișnuit s-a căsătorit recent într-o ceremonie simplă, dar elegantă. Deși nici una dintre familiile lor nu a fost prezentă, cei doi au făcut un schimb de jurăminte, promițând să rămână unul lângă celălalt până când moartea îi va despărți.

Mulți au acuzat-o pe Xiaofang că s-a căsătorit cu Li pentru bani, dar s-a aflat că bătrânul trăiește doar cu o pensie modestă. Fiind destul de bolnav, toți banii se duc pe medicamente și tratament. Xiaofang este cea care se ocupă, de fapt, de toate poverile financiare. Femeia publică în mod constant fotografii și videoclipuri cu ea și soțul ei pe rețelele de socializare, pe care mulți le-au interpretat ca o dovadă a iubirii lor adevărate.

Cu toate acestea, în continuare există persoane care o acuză pe Xiaofang că mariajul ei este o farsă și că vrea doar să devină celebră. În ciudat acestor critici, cuplul continuă să fie împreună, iar tânăra a spus că nu are de gând să asculte de gura lumii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191