O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat, de soția amantului

O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat, de soția amantului

Femeia din Vaslui s-a răzbunat pe amanta soțului, aceasta fiind chiar vecina ei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Mărul discordiei dintre cele două femei din Vaslui ar fi relația pe care una dintre acestea a avut-o cu soțul celeilalte. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, potrivit realitatea.net.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Soția bărbatului s-ar fi întors recent din Spania și, alături de nora ei, au scos-o pe amanta bărbatului, care le era și vecină, din casă și au târât-o în curte. Acestea au bătut-o cu pumnii șiu picioarele și au încercat să o abuzeze sexual cu un cârnat, pentru a nu repeta ce a făcut în trecut.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Ca mamă am tăcut. Întotdeauna, am înghițit. Dumneavoastră cum v-ați simți? Am tăcut. Pe băiat nu l-am lăsat să vină. Are 30 de ani, să nu se întâmple ceva. Să nu sară la bătaie”, a declarat mama amantei.

După atacul violent, polițiștii au mers la locuința celor două agresoare, acuzate de loviri, alte violențe și viol.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191