O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat, de soția amantului

O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat, de soția amantului

Femeia din Vaslui s-a răzbunat pe amanta soțului, aceasta fiind chiar vecina ei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Mărul discordiei dintre cele două femei din Vaslui ar fi relația pe care una dintre acestea a avut-o cu soțul celeilalte. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, potrivit realitatea.net.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Soția bărbatului s-ar fi întors recent din Spania și, alături de nora ei, au scos-o pe amanta bărbatului, care le era și vecină, din casă și au târât-o în curte. Acestea au bătut-o cu pumnii șiu picioarele și au încercat să o abuzeze sexual cu un cârnat, pentru a nu repeta ce a făcut în trecut.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„Ca mamă am tăcut. Întotdeauna, am înghițit. Dumneavoastră cum v-ați simți? Am tăcut. Pe băiat nu l-am lăsat să vină. Are 30 de ani, să nu se întâmple ceva. Să nu sară la bătaie”, a declarat mama amantei.

După atacul violent, polițiștii au mers la locuința celor două agresoare, acuzate de loviri, alte violențe și viol.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191