O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor. Povestea ei s-a viralizat pe rețelele sociale

O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor. Povestea ei s-a viralizat pe rețelele sociale

O femeie de 33 de ani, din SUA, creatoare de conținut online și fotografă, și-a luat prin surprindere fanii adresându-le o întrebare extrem de sensibilă prin intermediul unei postări pe TikTok: „Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut cu ei, în casa lor. Ce ar trebui să fac?”.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt un experiment, întrucât Katie Mathis luase deja o decizie și între timp s-a și mutat cu fostul soț și actuala soție. A spus că aranjamentul poate să pară ciudat, dar cu siguranță este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ea își dorește ca experiența ei să-i inspire și pe alții care se află în situații similare, a precizat Katie pentru Insider.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În videoclip, Katie a explicat că urma să locuiască într-un apartament mic din casa fostului, cu intrare separată.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound – Katie Kate Katelynn

Întrebarea video lansată de Katie Mathis, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări, a divizat puternic audiența. „În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună”, a scris o persoană care sprijină decizia. „Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, a scris altcineva.

Însă alții au dezaprobat total ideea: „Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, Mathis a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de 5 ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Mathis recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Mathis a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

Femeie spune că nu pune la inimă comentariile TikTok, bune sau rele, precizând că inclusiv apropiați i-au spus că ceea ce face e o nebunie, însă acești apropiați nu au copii și nu au trecut prin divorțuri. „În cele din urmă, părinții știu ce este mai bine pentru copiii lor”, a încheiat ea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191