O femeie și-a turnat detergent în ochi ca să orbească. Era dorința ei din copilărie: ”Am fost atât de fericită”

O femeie și-a turnat detergent în ochi ca să orbească. Era dorința ei din copilărie: ”Am fost atât de fericită”

Caz șocant în Statele Unite ale Americii. O femeie și-a turnat detergent în ochi, deoarece a avut o dorință arzătoare să orbească. Femeia a făcut dezvăluiri șocante despre cum nici măcar psihologul nu a reușit să o convingă să renunțe la dorința ei, pe care o avea încă din copilărie.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Dacă pentru unii orbirea este un coșmar, pentru o femeie a fost cea mai mare dorință a vieții ei. Aceasta a plănuit momentul în care să își piardă vederea încă din copilărie, iar gândul că nu va mai vedea o făcea să se simtă fericită. Femeia a trecut prin dureri greu de suportat din cauza substanțelor care au ajuns pe pielea ei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

O femeie și-a turnat detergent în ochi ca să își piardă vederea

Femeia are acum 38 de ani, însă o viață întreagă a trăit cu dorința de a nu mai vedea. Chiar dacă a mers la psiholog să își trateze tulburările, acesta nu a reușit să o convingă să renunțe la această dorință. În cele din urmă, femeia a trecut la fapte și și-a turnat detergent în ochi, iar pentru acest lucru a suportat dureri îngrozitoare.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Jewel a simțit cum îi ard ochii și pielea, însă gândul că în cele din urmă va fi oarbă o făcea să se simtă bine și fericită. Femeia și-a cumpărat chiar și un baston pentru persoane oarbe în adolsecență, chiar dacă nu avea atunci această problemă.

Medicii au încercat să îi salveze vederea, însă fără niciun succes. În prezent, Jewel nu mai vede aproape deloc, iar acest gând o face să se simtă împlinită.

”M-a durut, lasă-mă să-ți spun. Ochii mei țipau și aveam niște soluție de curățat pe obraz și mi-a ars pielea. Tot ce mă puteam gândi a fost: O să orbesc, va fi în regulă.

Am fost atât de fericită, am simțit că acesta eram cine trebuia să fiu. Am orbit intenționat, dar nu cred că a fost o alegere”, a declarat Jewel, conform

Alte cazuri care au șocat lumea

În urmă cu câteva zile, un rapper a ajuns în atenția întregii lumi, după ce și-a înlocuit părul din cap cu lanțuri de aur. Dan Sur și-a împlantat o mulțime de lanțuri în scalp, iar acum are un look unic, cu care a surprins pe toată lumea. Rapperul a ales lanțuri chiar și cu diamante, astfel încât să iasă și mai tare în evidență.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191