„O întâmplare nefericită”. A mers la cimitir să pună flori la mormântul soţului ei, dar a murit la câţiva metri, după ce a stat patru ore prinsă sub o cruce grea

„O întâmplare nefericită”. A mers la cimitir să pună flori la mormântul soţului ei, dar a murit la câţiva metri, după ce a stat patru ore prinsă sub o cruce grea

Rudele bietei femei parcă au presimţit că se întâmplase ceva rău. Au sunat-o ore în şir pe mobil. 

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Fiul femeii: Eu am sunat-o prima dat pe la 08:30 şi nu am mai ajuns să vorbesc cu ea deloc. Asta e. O întâmplare nefericită. Mai mult ca sigur s-a sprijinit de mormânt când cobora să nu alunece, fiindcă iarba era încă umedă după ploaia de azi-noapte. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Speriat, fiul a plecat la cimitir să îşi caute mama – ştia că se dusese să pună flori pe mormântul tatălui său. Când au ajuns, au aflat sinistra veste. Femeia zăcuse patru ore sub crucea grea de piatră. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cumnata femeii: Acum mi-a spus portarul sau cine e, supraveghetorul, că a auzit telefonul că sună, că toată lumea o suna. 

Alex Prunean, reporter Observator: Monumentul funerar este din beton şi cântăreşte câteva sute de kilograme. Sub o astfel de greutate, spun medicii, femeia nu a mai avut nicio şansă. Victima a fost găsită extrem de greu, pentru că vegetaţia depăşeşte jumătate de metru.

Cimitirul Mănăştur, unde a avut loc tragedia, este administrat de primărie, dar reprezentanţii municipalităţii spun că fiecare proprietar este răspunzător de întreţinerea locului de veci. Totuşi, nu pot fi verificaţi dacă respectă regula. 

Alex Prunean, reporter Observator: La nici 50 de metri distanţă, o alta cruce din beton e ruptă şi răsturnată peste mormânt, iar multe altele, la fel de vechi, sunt înclinate. În mod normal, ar fi trebuit prinsă de monument cu o armătură din fier beton, dar, după cum vedeţi, a fost lipită doar cu adeziv. 

Localnic: Este anunţ pus în faţă, să nu pui mâna pe cruci că pot cădea. 

Primăria a pus afişe în care spune că nu trebuie să te sprijini de monumente, dar afişele abia se mai văd. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191