O linguriță din acest condiment și vei uita pentru totdeauna de ciuperca piciorului

O linguriță din acest condiment și vei uita pentru totdeauna de ciuperca piciorului

Cu un singur ingredient, poți elimina ciuperca piciorului care provoacă miros neplăcut. Picioarele suferă de obicei diferite inconveniente, cu atât mai mult vara. Din cauza transpirației frecvente, începe să se formeze ciuperci. Acest lucru declanșează apoi un miros urât, așa că va fi vital să contracarăm toate aceste probleme. Din fericire, există un condiment cu proprietăți medicinale care ne va ajuta să combatem această problemă și să ne lase picioarele sănătoase: scorțișoara.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Prin ce se remarcă scorțișoara

Scorțișoara este un condiment cu gust dulce care este extras din arborele Cinnamomum, în special din coaja acestuia, și este folosit ca ingredient pentru prepararea diverselor preparate gastronomice. În plus, din punct de vedere medical, se remarcă prin conținutul ridicat de calciu, fier, zinc, seleniu și potasiu, vitamine A, B6 și C, fibre și carbohidrați.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

De parcă nu ar fi de ajuns, scorțișoara ar îmbunătăți funcționarea și ar crește nivelul de insulină, hormonul care este responsabil cu reglarea zahărului din sânge și să îi permită trecerea în celule, care sunt responsabile de transformarea lui în energie. Dar astăzi ne vom concentra asupra beneficiilor pe care acest condiment le are asupra picioarelor, fiind vital pentru eliminarea ciupercilor care provoacă miros neplăcut.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ce putem face pentru prevenirea ciupercilor de picioare

Potrivit specialiștilor, pentru a preveni formarea de ciuperci la nivelul picioarelor, este necesară tăierea și pilirea frecventă a unghiilor, ceea ce ajută la reducerea presiunii și va facilita absorbția cremelor sau remediilor care se aplică. De asemenea, este important să vă uscați bine picioarele înainte de a vă pune șosete sau pantofi, deoarece excesul de umiditate favorizează apariția ciupercilor.

Cum să elimini ciuperca piciorului cu scorțișoară?

În acest cadru, vă vom învăța cum să folosiți condimentul pentru a elimina ciuperca. Pentru aceasta, va fi necesar să încălzești un litru de apă cu șase batoane de scorțișoară plus niște cuișoare. Temperatura trebuie să fie suportabilă, deoarece picioarele trebuie scufundate timp de 25 de minute și apoi transferate în apă rece și uscate foarte bine, scriu cei de la

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191