O mai știi pe Cati de la Insula Iubirii, concurenta căreia Radu Vâlcan îi spunea să nu se mai drogheze? Cum arată astăzi

O mai știi pe Cati de la Insula Iubirii, concurenta căreia Radu Vâlcan îi spunea să nu se mai drogheze? Cum arată astăzi

Puține peronaje de la „Insula Iubirii” au reușit să stârnească mai multe controverse decât Cati. Perioada pe care a petrecut-o în Thailanda a fost marcată de o relație toxică alături de Răzvan, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat imediat ce s-au întors în România. Dar ținând cont de cum au mers lucrurile la Insula Iubirii, poate că așa a fost mai bine!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Doar foarte puține peronaje de la emisiunea „Insula Iubirii” au reușit să dea naștere la atât de multe controverse precum Cati, pe numele ei complet, Cătălina Dimache. Perioada pe care a petrecut-o la reality-show, în Thailanda, a fost marcată de o relație toxică alături de Răzvan, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat imediat ce s-au întors în România. Cu o scurtă excepție, cei doi nu au rămas împreună după emisiune, iar ținând cont de cum au mers lucrurile la „Insula Iubirii”, poate că așa este mai bine.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Cati a fost criticată des în timpul emisiunii, spunându-se despre ea că nu este o mamă bună. Declarațiile au fost făcute chiar de către Răzvan, iubitul ei la acea vreme. El spune că la o petrecere de Revelion, împreună cu Cati, cei doi s-au drogat, în ciuda faptului că fiul ei era chiar în camera alăturată. Atunci, Radu Vâlcan a rostit poate cele mai emblematice cuvinte din istoria emisiunii: „Cati, nu te mai droga!”

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Dacă vă mai amintiți de Cati de la „Insula Iubirii”, ei bine, probabil că nu veți avea probleme în a o recunoaște chiar și astăzi. Cătălina Dimache nu s-a schimbat aproape deloc de la emisiune, fiind în continuare brunetă și slăbuță. Ea se menține într-o formă de zile mari și parcă refuză să îmbătrânească! Singura schimbare este părul puțin mai lung!

Cati pare să aibă mai multă atenție la vestimentația ei, iar, potrivit postărilor acesteia de pe Facebook, fosta concurentă de la Antena 1 are o relație mult mai bună cu fiul ei, care seamănă bine cu mama sa.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191