O mai știi pe Cati de la Insula Iubirii, concurenta căreia Radu Vâlcan îi spunea să nu se mai drogheze? Cum arată astăzi

O mai știi pe Cati de la Insula Iubirii, concurenta căreia Radu Vâlcan îi spunea să nu se mai drogheze? Cum arată astăzi

Puține peronaje de la „Insula Iubirii” au reușit să stârnească mai multe controverse decât Cati. Perioada pe care a petrecut-o în Thailanda a fost marcată de o relație toxică alături de Răzvan, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat imediat ce s-au întors în România. Dar ținând cont de cum au mers lucrurile la Insula Iubirii, poate că așa a fost mai bine!

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Doar foarte puține peronaje de la emisiunea „Insula Iubirii” au reușit să dea naștere la atât de multe controverse precum Cati, pe numele ei complet, Cătălina Dimache. Perioada pe care a petrecut-o la reality-show, în Thailanda, a fost marcată de o relație toxică alături de Răzvan, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat imediat ce s-au întors în România. Cu o scurtă excepție, cei doi nu au rămas împreună după emisiune, iar ținând cont de cum au mers lucrurile la „Insula Iubirii”, poate că așa este mai bine.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Cati a fost criticată des în timpul emisiunii, spunându-se despre ea că nu este o mamă bună. Declarațiile au fost făcute chiar de către Răzvan, iubitul ei la acea vreme. El spune că la o petrecere de Revelion, împreună cu Cati, cei doi s-au drogat, în ciuda faptului că fiul ei era chiar în camera alăturată. Atunci, Radu Vâlcan a rostit poate cele mai emblematice cuvinte din istoria emisiunii: „Cati, nu te mai droga!”

Ciucă a confirmat, a 4-a oară, că PNL nu are candidat pentru CJ Prahova. „Nu avem o înțelegere în Prahova. Respectăm legea şi statutul partidului”

Dacă vă mai amintiți de Cati de la „Insula Iubirii”, ei bine, probabil că nu veți avea probleme în a o recunoaște chiar și astăzi. Cătălina Dimache nu s-a schimbat aproape deloc de la emisiune, fiind în continuare brunetă și slăbuță. Ea se menține într-o formă de zile mari și parcă refuză să îmbătrânească! Singura schimbare este părul puțin mai lung!

Cati pare să aibă mai multă atenție la vestimentația ei, iar, potrivit postărilor acesteia de pe Facebook, fosta concurentă de la Antena 1 are o relație mult mai bună cu fiul ei, care seamănă bine cu mama sa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191