O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la Schimb de Mame, care nu le dădea apă copiilor? Acum e complet transformată

O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la Schimb de Mame, care nu le dădea apă copiilor? Acum e complet transformată

Vă mai aduceți aminte de „cocheta” Mari, de la Schimb de Mame? Ea a participat la emisiune cu câțiva ani în urmă, mai precis, dacă nu vă amintiți, în 2017. Rapid după apariția ei de la „Schimb de Mame”, Mari a devenit faimoasă în rândul fanilor emisiunii după ce a izbucnit în plâns dintr-un motiv uluitor: copiii familiei la care a ajuns aveau voie să bea apă!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Da, ați citit bine! Pe numele ei Maria Tănase, femeia a izbucnit în plâns atunci când a aflat că cei mici ai familiei la care a ajuns în cadrul emisiunii primeau apă la școală, în loc de suc. Însă, întâi și întâi, cum au trecut câțiva ani de la apariția „cochetei” Mari la „Schimb de Mame”, vă vom împrospăta puțin memoria! Ea a participat la îndrăgita emisiune tocmai în anul 2017, iar la scurt timp după apariția ei pe micile ecrane, ea a devenit faimoasă printre fanii români.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mari și-a părăsit familia ei din Goronești (județul Vâlcea) și a pornit spre Teleorman, unde s-a alăturat familiei Bălan, unde a găsit 2 copii. După cum ne putem aminti, dacă am văzut emisiunea, Mari a făcut imediat o listă de reguli pe care noua ei familie trebuia să le respecte, însă a fost ceva ce a reușit să o traumatizeze profund pe noua mamă. A aflat că cei doi copii pe care îi avea în grijă primeau apă la școală, în timp ce fiicele ei rebele primeau suc și mai consumau, ocazional, chiar și alcool. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ei bine, Maria Tănase și-a păstrat și astăzi prezența cochetă pe care o avea cu ani în urmă, la „Schimb de Mame”. În prezent, ea are părul lung, brunet, iar pe rețelele de socializare postează des poze alături de familia ei. De la apariția ei pe micile ecrane, internauții au făcut o mulțime de glume pe seama atitudinii ei din timpul emisiunii, iar Mari a declarat, conform sursei, că și-a schimbat complet stilul de viață, de atunci.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191