O mamă de 27 de ani şi-a lovit copilul cu maşina, după ce l-a pedepsit să meargă pe jos de la şcoală. Minorul a fost dus la spital cu zgârieturi pe spate şi pe cap / FOTO

O mamă de 27 de ani şi-a lovit copilul cu maşina, după ce l-a pedepsit să meargă pe jos de la şcoală. Minorul a fost dus la spital cu zgârieturi pe spate şi pe cap / FOTO

O situație șocantă a avut loc, de curând, în Alabama. O mamă de 27 de ani şi-a lovit copilul cu maşina, după ce l-a pedepsit să meargă pe jos de la şcoală. Femeia îl dăduse pe minor jos din autoturism cu forţa. În urma incidentului, copilul a fost dus la spital cu zgârieturi pe spate şi pe cap.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

O mamă în vârstă de 27 de ani din Alabama și-a pedepsit fiul de șapte ani făcându-l să meargă acasă de la școală pe jos. Însă, din neatenție, femeia l-a lovit accidental pe minor cu maşina.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

O mamă şi-a lovit copilul cu maşina, după ce l-a pedepsit să meargă pe jos de la şcoală

Potrivit oamenilor legii, pe numele ei, Sarai Rachel James, în vârstă de 27 de ani, și-a luat fiul de la școala din Boaz, Alabama, la data de 9 februarie 2024, în jurul orei 15:30 și a aflat de la directorul băiatului că acesta avusese probleme în acea dimineață.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Mai exact, incidentul s-a petrecut la o distanță mică față de instituția de învățământ la care studia copilul, atunci când Sarai Rachel James a oprit mașina și i-a spus fiului ei să coboare, spunându-i acestuia că va trebui să meargă pe jos sau să alerge restul drumului spre casă, locuința fiind la aproximativ opt străzi de unde se afla în acel moment.

În acest fel, femeia de 27 de ani a condus pe lângă fiul ei câteva străzi, iar la un moment dat moment dat, când a încetinit, băiatul a încercat să apuce mânerul ușii mașinii, a declarat șeful poliției Boaz, Michael Abercrombie, pentru McClatchy News, scrie New York Post.

acela a fost și momentul în care aceasta a accelerat, iar fiul ei a fost tras sub mașină, care a trecut peste el cu una dintre roţile din spate, se arată în raportul poliţiştilor.

Copilul a fost dus la spital cu zgârieturi pe spate şi pe cap

Anchetatorii susțin că Abercrombie a fost lovit accidental de mama sa.

În urma incidentului, minorul în vârstă de șapte ani a fost dus la spitalul Universității din Alabama cu zgârieturi pe spate și pe o parte a capului.

De asemenea, în urmă celor întâmplate, femeia în vârstă de 27 de ani a fost arestată și acuzată de abuz asupra copiilor.

Mai mult, ea a fost eliberată cu o cauțiune de de dolari trei zile mai târziu și i s-a interzis orice contact cu fiul ei.

CITEȘTE ȘI: Caz scandalos în Galați! O mamă și-a abandonat copilul în vârstă de 9 ani într-un spital. Concubinul a fost cel care a dat-o pe mâna poliției

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191