O nouă destinație de vacanță, preferată de turiștii români! Întrece până și Grecia și Turcia

O nouă destinație de vacanță, preferată de turiștii români! Întrece până și Grecia și Turcia

Atunci când vine vorba despre vacanțe dincolo de hotare, pentru turiștii români, două destinații au devenit deja tradiționale: Grecia și Turcia. Însă, popularitatea vine și cu unele probleme! Cum tot mai mulți turiști merg în aceste locații, ele au devenit tot mai aglomerate, iar mulți români își doresc să evite mulțimile, mai ales în timpul vremii fierbinți de vară. Astfel, alte destinații încep să devină tot mai populare printre români, iar vacanța în Grecia poate deveni o chestiune a trecutului!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Deși vara pare să treacă într-un ritm amețitor de rapid, adevărul este că încă ne aflăm în luna august, iar sezonul estival este încă în toi. Ei bine, după cum deja știm cu toții, atunci când vine vorba despre vacanțe dincolo de hotarele țării, există două locuri care au devenit, practic, tradiționale, pentru turiștii români. Este vorba, desigur, despre Grecia și Turcia. Prețurile accesibile, frumusețea acestor țări, cât și faptul că sunt foarte aproape de România, le-a adus foarte multă popularitate printre turiștii din țara noastră. Însă, potrivit informațiilor oferite de către , acest lucru pare a fi pe cale să se schimbe.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Franța, Portugalia și Italia încep să câștige teren în fața Greciei și Turciei, printre români. Mai ales Coasta de Azur din Franța, devine o alegere tot mai comună pentru turiștii din țara noastră, în ciuda faptului că prețurile sunt mai ridicate decât în Grecia. Cu toate acestea, cei care își petrec vacanța acolo spun că merită fiecare ban cheltuit!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Raul, un tânăr antreprenor care a mers în vacanță la Saint-Tropez spune că, în ciuda prețului, nu regretă deloc alegerea făcută. „E definiția impecabilului, fără manele și mizerie, dar costă”, a declarat acesta, încântat. Și faimosul Cannes devine tot mai popular printre turiștii români.

„În mai, pe Coasta de Azur e ca la noi în iulie, apa e perfectă și e cald și bine”, a declarat un alt turist român, potrivit sursei citate. „Când am mai fost acum câțiva ani, la un moment dat era la câțiva pași de mine David Beckham. În Grecia m-aș fi întîlnit probabil cu Gheboasă”, a mai spus acesta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191