O politista din Buzau, absolventa a Scolii de Politie din Campina, s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Femeia s-a sinucis dupa ce si-a lasat copiii la scoala

O politista din Buzau, absolventa a Scolii de Politie din Campina, s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Femeia s-a sinucis dupa ce si-a lasat copiii la scoala

Cecilia, o polițistă din Buzău s-a sinucis, în această dimineață, după ce s-a împușcat mortal cu arma din dotare. Tragedia s-a întâmplat după ce i-a lăsat pe copii la școală, iar ea s-a întors acasă. Femeia a fost găsită de către soțul ei acasă, într-o baltă de sânge.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

O altă tragedie a zguduit România, în această dimineață. După cazul polițistului din Dej, o altă polițista din Buzău s-a împușcat mortal în cap, folosind arma din dotare. Cecilia Chirita a fost găsită într-o baltă de sânge acasă, de către soțul ei. Femeia avea doi copii, pe care i-a dus la școală înainte să recurgă la acest gest necugetat.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Cecilia Chirita, polițista din Buzău care s-a împușcat mortal cu arma din dotare
Polițista care și-a pus capăt vieții în această dimineață se numește Cecilia și avea doar 36 de ani. Femeia era căsătorită, iar împreună cu soțul ei avea doi copii, un băiat de 5 ani și o fetiță de 10 ani, pe care i-a dus la școală înainte să recurgă la acest gest. Cecilia lucra, în prezent, la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Următoarea destinație a femeii ar fi trebuit să fie locul de muncă, însă Cecilia Chirita nu a mai ajuns. În schimb, a ales un alt drum, și anume cel al sinuciderii, deoarece femeia s-a întors acasă, acolo unde s-a împușcat mortal în cap cu arma pe care o avea în dotare. Ulterior, soțul ei a fost cel care a găsit-o în locuința lor, într-o baltă de sânge.

Polițista nu avea probleme la locul de muncă

Polițista nu este cunoscută ca o femeie care ar fi avut probleme la locul de muncă, având o carieră bună și nefiind implicată în vreun incident până acum. Însă, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) a transmis un comunicat în care precizează că stresul, salariile prea mici și condițiile oamenilor legii sunt cele care îi împing să comită astfel de gesturi.