O politista din Buzau, absolventa a Scolii de Politie din Campina, s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Femeia s-a sinucis dupa ce si-a lasat copiii la scoala

O politista din Buzau, absolventa a Scolii de Politie din Campina, s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Femeia s-a sinucis dupa ce si-a lasat copiii la scoala

Cecilia, o polițistă din Buzău s-a sinucis, în această dimineață, după ce s-a împușcat mortal cu arma din dotare. Tragedia s-a întâmplat după ce i-a lăsat pe copii la școală, iar ea s-a întors acasă. Femeia a fost găsită de către soțul ei acasă, într-o baltă de sânge.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

O altă tragedie a zguduit România, în această dimineață. După cazul polițistului din Dej, o altă polițista din Buzău s-a împușcat mortal în cap, folosind arma din dotare. Cecilia Chirita a fost găsită într-o baltă de sânge acasă, de către soțul ei. Femeia avea doi copii, pe care i-a dus la școală înainte să recurgă la acest gest necugetat.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cecilia Chirita, polițista din Buzău care s-a împușcat mortal cu arma din dotare
Polițista care și-a pus capăt vieții în această dimineață se numește Cecilia și avea doar 36 de ani. Femeia era căsătorită, iar împreună cu soțul ei avea doi copii, un băiat de 5 ani și o fetiță de 10 ani, pe care i-a dus la școală înainte să recurgă la acest gest. Cecilia lucra, în prezent, la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Următoarea destinație a femeii ar fi trebuit să fie locul de muncă, însă Cecilia Chirita nu a mai ajuns. În schimb, a ales un alt drum, și anume cel al sinuciderii, deoarece femeia s-a întors acasă, acolo unde s-a împușcat mortal în cap cu arma pe care o avea în dotare. Ulterior, soțul ei a fost cel care a găsit-o în locuința lor, într-o baltă de sânge.

Polițista nu avea probleme la locul de muncă

Polițista nu este cunoscută ca o femeie care ar fi avut probleme la locul de muncă, având o carieră bună și nefiind implicată în vreun incident până acum. Însă, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) a transmis un comunicat în care precizează că stresul, salariile prea mici și condițiile oamenilor legii sunt cele care îi împing să comită astfel de gesturi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191