O tânără a murit pur și simplu de tristețe: a avut trei avorturi spontane

O tânără a murit pur și simplu de tristețe: a avut trei avorturi spontane

O tânără în vârstă de 26 de ani, angajată a unei grădinițe, a murit de tristețe, după trei avorturi spontane. Povara celor trei avorturi spontane a devenit prea greu de suportat pentru ea.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Jemma Zoezee a visat întotdeauna să devină mamă, dar a fost „distrusă” după ce și-a pierdut primul copil, când era însărcinată în trei luni, informează Mediafax.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Tânăra în vârstă de 26 de ani a suferit apoi alte două avorturi spontane, care i-au provocat o degradare a sănătății mintale, relatează Wales Online.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În mod tragic, Jemma a murit subit pe 16 decembrie, lăsându-și familia devastată.

Fratele ei, Asa, a declarat că primul avort spontan a distrus-o pe Jemma, iar în acel moment a existat foarte puțin sprijin pentru ea: „Nu a existat niciun sprijin proactiv pentru ea după avorturile spontane. Nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să piardă copiii, iar efectul mental a supus-o la o presiune imensă. Vorbeam cu ea la telefon ore întregi, dar după primul avort spontan am pierdut o parte din Jemma”.

Asa a spus că sora sa adora copiii. A început să facă pe dădaca pe când era încă la școală, iar apoi s-a angajat la o grădiniță.

După nașterea nepoatei sale, Jemma i-a spus lui Asa că este „unul dintre singurele lucruri” care o ajută să continue în viață.

Familia a lansat acum o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru înmormântarea ei și pentru organizația de caritate Tommy’s, care face cercetări privind avortul spontan, nașterea copiilor morți și nașterea prematură.

Soțul ei, Tony, a alergat 160 de kilometri într-o săptămână pentru această organizație după primul avort spontan al lui Jemma.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191