O tânără din Călărași a fost găsită moartă după ce nu a coborât la timp din tren. Ce au surprins camerele de supraveghere

O tânără din Călărași a fost găsită moartă după ce nu a coborât la timp din tren. Ce au surprins camerele de supraveghere

În timp ce sora ei o aștepta în gară, ea a fost găsită lângă trenul care o aducea acasă de la Constanța. Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta crimei.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Tânăra avea 25 de ani și, deși absolvise o facultate de asistenți de farmacie, lucra la un magazin din Constanța.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Miercuri seară ar fi fost nevoită să se întoarcă mai târziu acasă în Călărași, așa că a ales să urce într-un tren inter-regio care mergea spre Timișoara.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Înainte de Ciulnița și-a anunțat familia că abia așteaptă să ajungă acasă. Se plângea de condițiile din tren, dar și de faptul că este singură în compartiment. Din motive încă necunoscute nu a mai coborât pe peron, unde o așteptau sora și o prietenă.

La doar câteva secunde după ce trenul inter-regio a plecat din Gara Ciulnița s-a decis să coboare, deși garnitura era în plină mișcare. Decizia, dar mai ales gestul, s-au dovedit fatale.

Alertați de tatăl tinerei, subofițer la DIAS Călărași, care era de serviciu, polițiștii din Gara Ciulnița au început căutarile. Au localizat-o cu ajutorul telefonului care suna fără încetare.

Victima a fost găsită în agonie și cu răni grave la cap, la doar câțiva metri de linia de cale ferată, iar medicii chemați în ajutor nu au mai putut să o salveze. Așa că a fost deschisă o anchetă penală. Cu toate că există premisele unui nefericit accident, polițiștii și procurorii nu exclud nici varianta unui posibil omor.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, camerele de supraveghere din Gara Ciulnița ar fi surprins-o pe tânără preț de câteva secunde alergând printr-un vagon, imediat după ce trenul s-a pus în mișcare. Nu este filmat și momentul în care a căzut lângă linia ferată.

Cornelia Manea, procuror Parchetul Tribunalului Călărași: „Se fac cercetări pentru elucidarea tuturor împrejurărilor celor petrecute”.

Cu doar câteva ore mai devreme, la câțiva kilometri distanță, în Lehliu Gară s-a prăpădit și un tânăr de 23 de ani.

A fost lovit în plin de un marfar.

Articol recomandat de

NEWS ALERT Gică Hagi a dat lovitura!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191