O vedetă îndrăgită de la Kanal D și-a dat demisia! „Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare”

O vedetă îndrăgită de la Kanal D și-a dat demisia! „Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare”

După un deceniu întreg petrecut la Kanal D, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la postul TV a decis să își dea demisia! Reprezentanții Kanal D au făcut anunțul în cadrul unui comunicat oficial, iar prezentatoarea a declarat că începe un nou sezon din viața ei! Este vorba despre Ilinca Obădescu, care lucra la Kanal D din anul 2013!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

A petrecut un deceniu la Kanal D, lucrând aici din anul 2013, iar, de-a lungul anilor, a devenit extrem de îndrăgită și de cunoscută printre români! Ei bine, se pare că Ilinca Obădescu a decis că a venit vremea pentru o schimbare, așa că prezentatoarea TV și-a dat demisia de la Kanal D, care deja a comunicat public decizia vedetei!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Ilinca Obădescu, prezentatoare a Ştirilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul ştirilor până joi, 9 noiembrie.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Îi mulţumim Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului şi apreciem implicarea sa în activitatea echipei Ştirilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce îşi propune să realizeze în viitor”, au scris cei de la Kanal D, în anunțul făcut.

Se pare că ziua de joi, 9 noiembrie, este ultima ocazie în care publicul din țara noastră o va mai vedea pe Ilinca Obădescu la pupitrul știrilor de la Kanal D, iar începând cu 10 noiembrie, aceasta va părăsi postul. După un deceniu petrecut aici, aceasta a declarat că este recunoscătoare colegilor ei, pentru susținerea oferită.

„Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp”, a spus Ilinca Obădescu, în cadrul aceluiași comunicat de presă. „Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, încheie aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191