O zodie va fi lovită de probleme la mijlocul săptămânii. Pentru alte două se anunță finalul unui drum

O zodie va fi lovită de probleme la mijlocul săptămânii. Pentru alte două se anunță finalul unui drum

Nativii din trei zodii vor fi mult mai afectați decât ar fi crezut de către mișcările astrelor din această săptămână! Stres, cheltuieli și vești proaste pot fi la ordinea zilei în zilele următoare, însă, pentru unii nativi, lucrurile pot sta cu totul altfel!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Deja înaintăm tot mai mult în toamnă, iar pentru trei zodii anume, această săptămână poate fi una mult mai importantă decât cred! Astrele îi vor afecta profund, aduncând o mulțime de provocări și momente stresante în viața lor. Însă, din fericire, nu totul va fi și negativ, iar pentru unii nativi, această perioadă poate fi una extrem de benefică!

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Aceste trei zodii vor avea o săptămână plină de schimbări, însă nu toate vor fi și negative!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Capricorn

Pentru nativii din Capricorn, această săptămână poate deveni rapid una dintre cele mai dificile pe care le-au avut de înfruntat în acest an. Pentru Capricornii care se confruntau cu diferite probleme și conflicte la locul de muncă, nu este deloc exclus ca mijlocul acestei săptămâni să marcheze un capăt de drum la care nici că se gândeau. Din păcate, este posibil ca nativii din zodia Capricorn să primească vestea că nu mai sunt doriți la locul de muncă și că trebuie să își găsească alt job. Cu toate acestea, dacă știu cum să își joace cartea, acest lucru poate fi o oportunitate de a-și găsi un job cu un salariu mult mai atractiv și un program mai bun!

Taur

Pentru nativii din zodia Taur, toamna nu începe deloc bine. Dacă în cazul Capricornilor problemele lor ar putea fi transformate într-o nouă șansă la mai bine, pentru Tauri, lucrurile vor fi ceva mai negative. Este foarte posibil să se lovească de o mulțime de probleme de-a lungul săptămânii, de la țevi sparte prin casă, la probleme cu mașina, sau certuri cu cei dragi. Un lucru este sigur, această săptămână va fi una plină de probleme și stres pentru acești nativi.

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, toamna începe destul de bine! Mai ales dacă aceștia se află acum într-o perioadă lungă de burlăcie, este posibil ca lucrurile să se schimbe într-un mod nesperat! La un moment dat, în această săptămână, Peștii au toate șansele să își întâlnească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de dragoste! Astfel, perioada lor de singurătate ar putea ajunge rapid la capăt de drum!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191