Oana Lis, decizie radicală! De ce a pus lacătul pe cabinetul de psihologie: „Nu vreau să mă…”

Oana Lis, decizie radicală! De ce a pus lacătul pe cabinetul de psihologie: „Nu vreau să mă…”

Oana Lis și-a deschis un cabinet de psihoterapie, chiar în centrul Capitalei, pe strada Icoanei. În timpul pandemiei, soția fostului edil al Bucureștiului a fost nevoită să închidă cabinetul, însă a susținut ședințele de terapie cu clienții săi în mediul online. Acum, însă, din cauza problemelor de sănătatale lui Viorel Lis, Oana a pus definitiv lacătul pe ușă!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În primăvara lui 2020, imediat după ce a absolvit Facultatea de psihologie la Hyperion, Oana Lis (44 de ani) își deschidea, mândră tare, propriul cabinet de consultații psihologice, situat în centrul Bucureștiului, mai precis pe strada Icoanei.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Soția lui Viorel Lis și-a amenajat cabinetul așa cum și-a dorit, cu mult gust, însă nu a apucat să meargă prea mult la job din cauza pandemiei. Oana a dat atunci consultații online, contra sumei de 97 de lei. Ulterior, când Viorel s-a simțit mai bine, și-a reluat munca la cabinet, iar pacienții trebuiau să achite suma de 100 lei pe consultație.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Oana Lis: „Nu mai am timp de consultații! Trebuie să am grijă de Viorel acum”

Din păcate, însă, starea lui Viorel Lis (80 de ani) s-a înrăutățit, în ultima vreme! Oana de abia mai poate ieși câte o oră-două din casă, așa că s-a văzut nevoită să inchidă cabinetul, pe care oricum îl cam păștea falimentul. Chiria era foarte mare, iar Oana făcea cu greu față cheltuielilor de zi cu zi.

Am fost nevoită să închid cabinetul. Pur și simplu, nu mai pot! Acum am grijă de Viorel nu mai am timp să mai merg la cabinet. Eu stau cu el non-stop. Nu are cine să stea să-l îngrijească. El nu se mai deplasează singur.

Plus că pensia lui Viorel s-a mărit și nu prea. Nu vreau să mă mai vait de bani, căci am facut-o și mi-a sarit toată lumea în cap. Mai profesez, mai dau consultații, dar doar online!”, ne-a mărturisit, recent, Oana Lis.

Oana Lis: „Am fost la cursuri pentru travaliul de doliu”

La 80 ani, Viorel Lis este imobilizat la pat și suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani.

Fostul primar al Capitalei se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu.

Uneori, ca să-ți revii după ce pierzi o persoană dragă, un părinte, soț, copil poate dura și doi ani ca să-ți revii. E foarte dificil să treci!”, ne-a mai spus Oana.

Oana Lis, psiholog cu diplomă!

Oana Lis a absolvit cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion în iulie 2019 . Soția lui Viorel Lis a obținut note foarte mari la examenul de licență, iar, ulterior, și-a deschis cabinetul de psihoterapie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191