Oana Monea, declarație de dragoste pentru iubitul ei. Fosta ispită de la Insula Iubirii, mai îndrăgostită ca niciodată / FOTO

Oana Monea, declarație de dragoste pentru iubitul ei. Fosta ispită de la Insula Iubirii, mai îndrăgostită ca niciodată / FOTO

Oana Monea și-a făcut relația publică în urmă cu ceva timp, însă nu a spus nici până în acest moment cine este bărbatul care o face fericită. Cu toate acestea, fosta ispită de la Insula Iubirii îi transmite multe mesaje partenerului ei. De această dată, antreprenoarea i-a făcut acestuia o declarație de dragoste. Oana Monea este mai fericită ca niciodată!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Oana Monea i-a transmis iubitului ei o declarație de dragoste prin intermediul rețelelor de socializare. Antreprenoarea este o femeie împlinită! Iată ce a postat fosta ispită de la Insula Iubirii pe pagina de Instagram!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Declarația de dragoste a Oanei Monea pentru iubitul ei

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Monea a postat o declarație de dragoste pentru iubitul ei. Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a scris acestuia un mesaj cu totul și cu totul special.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Prin aceste mesaje emoționante, antreprenoarea le dovedește fanilor ei că este foarte fericită în brațele partenerului ei. Se pare că bărbatul este tot ceea ce ea își dorește.

Fosta ispită de la Insula Iubirii și iubitul ei și-au făcut apariția împreună la o nuntă

În urmă cu doar o zi, Oana Monea și iubitul ei și-au făcut apariția împreună la o nuntă. Cei doi au atras toate privirile, iar fosta ispită de la Insula Iubirii a strălucit la brațul partenerului ei, care a avut o ținută pe măsura așteptărilor.

Se pare că Oana Monea a trecut la următorul nivel în ceea ce privește postările pe care le face alături de iubitul ei, astfel că nu a ezitat să îl strângă în brațe în timp ce s-au filmat.

Cu toate că își dorește să își țină relația departe de ochii publicului, se pare că antreprenoarea simte din ce în ce mai des să își împărătșească fericirea și cu fanii ei de pe rețelele de socializare, care așteaptă cu nerăbdare să o vadă în brațele bărbatului care o face fericită și împlinită.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191