Oana Monea, mesaj de dragoste pentru iubitul ei. Ce a postat ispita de la Insula Iubirii: „Te iubesc!” / FOTO

Oana Monea, mesaj de dragoste pentru iubitul ei. Ce a postat ispita de la Insula Iubirii: „Te iubesc!” / FOTO

Oana Monea este mai fericită ca niciodată în brațele unui bărbat misterios, alături de care se afișează din ce în ce mai des. Ei bine, de această dată, ispita de la Insula Iubirii a transmis un mesaj de dragoste pentru iubitul ei. Iată ce a postat antreprenoarea pe rețelele sale personale de socializare!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Oana Monea se afișează din ce în ce mai des cu iubitul ei, bărbatul alături de care antreprenoarea este foarte fericită. De această dată, ispita de la Insula Iubirii a postat o nouă fotografie. Iată ce a pus ea pe rețelele sale personale de socializare!

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Mesajul de dragoste al Oanei Monea pentru iubitul ei

Pe pagina sa personală de Instagram, Oana Monea a postat o fotografie cu iubitul ei, însă a pus această imagine cu jumătate din fața partenerului ei de viață. Alături de această poză, ispita de la Insula Iubirii a pus și un mesaj de dragoste.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Concurenta de la Insula Iubirii mai ține legătura cu Marius Moise?

În urmă cu doar câteva zile, Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Internauții au fost curioși atunci să afle dacă ea mai ține legătura cu Marius Moise după terminarea sezonului 7 al emisiunii.

Fără a sta prea mult pe gânduri, ispita de la Insula Iubirii le-a transmis fanilor că nu poate să ofere aceste detalii până nu se termină emisiunea, dar și că își dorește să nu-i mai pună nimeni întrebări cu privire la acest concurent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191