Oana Monea s-a afișat, pentru prima dată, alături de noul ei iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii / FOTO

Oana Monea s-a afișat, pentru prima dată, alături de noul ei iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii / FOTO

Oana Monea iubește din nou! Ispita de la Insula Iubirii a elucidat misterul și s-a afișat, pentru prima dată, alături de noul ei iubit. După multe insistențe din partea fanilor, Oana Monea a publicat prima imagine alături de bărbatul care a cucerit-o.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Este una dintre cele mai frumoase și dorite ispite de la Insula Iubirii și de câteva sezoane cucerește inimile bărbaților cu care interacționează. Însă, inima Oanei Monea a fost pusă pe jar de un bărbat misterios, alături de care s-a afișat pentru prima dată pe rețelele de socialziare. Deși a apărut la televizor în ipostaze incendiare, când a venit vorba despre viața personală, lucrurile s-au schimbat.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Oana Monea are un nou iubit

Oana Monea a fost sinceră mereu cu fanii de pe rețelele de socializare, cărora le-a răspuns la multe întrebări personale. Însă, a reușit să își țină secretă relația și nimeni nu a aflat nimic despre noul partener din viața ei. Ei bine, a venit momentul ca cel mai bine păstratr secret din viața ispitei să iasă la iveală.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Cea care a făcut publică imaginea cu cei doi este chiar Oana Monea, semn că este pregătită să ducă relația la următorul nivel. Ispita apare alături de un bărbat brunet, însă căruia nu a vrut să îi arate întreaga față. Cei care au vrut neapărat să îl vadă pe bărbatul din viața ei au fost fanii, care i-au cerut acest lucru.

”Abia aștept să ni-l arăți pe adevăratul Făt-Frumos”, i-a scris un fan pe Instagram.

Ispita a fost impresionată de Marius Moise

Interacțiunea de pe insulă dintre Marius Moise și Oana Monea a început cu câteva momente tensionate, a continuat cu gesturi tandre, iar acum se pare că ispita a fost de-a dreptul impresionantă de el.

Cei doi au ieșit împreună la un date, unde el s-a aranjat mai mult decât la înceăut, iar mai apoi a cumpărat cadouri pentru fetița lui de acasă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191