Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit! Imagini și informații în timp real de la ceremonie și petrecere / VIDEO

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit! Imagini și informații în timp real de la ceremonie și petrecere / VIDEO

A venit ziua cea mare! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit, iar acum sunt oficial soț și soție! Cei doi actori au parte de momente emoționante alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Noi vă prezentăm imagini și informații în timp real de la ceremonie și petrecere.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Vlad Gherman s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Oana Moșneagu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că au considerat că a venit momentul să ducă relația la un alt nivel.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Imagini și informații în timp real de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Jurămintele au fost făcute, așa că a început petrecerea! Au apărut primele imagini de la nunta celor doi actori și este clar că toată lumea se va distra de minune!

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Oana Moșneagu a postat pe Instagram câteva imagini în rochia de mireasă alături de Vlad Gherman, dar și un mesaj emoționant pentru sufletul ei pereche.

Oana Moșneagu poartă o rochie de mireasă spectaculoasă, iar nici ținuta lui Vlad Gherman este mai prejos, așa că este evident că au fost foarte atenți la detalii. Visul celor doi îndrăgostiți a devenit realitate astăzi. De acum, ei sunt soț și soție, având grijă să se sprijine unul pe celălalt atât la bine, dar și la greu.

La nuntă sunt așteptați invitați de seamă, care se vor bucura din plin de petrecere alături de cei doi miri.

Pregătirile au început de dimineață

Dis-de-dimineață, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început pregătirile pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți au ales o locație situată în apropierea Capitalei, cunoscută pentru combinația de simplitate și eleganță.

Ivona Nenu, expertă în organizarea de nunți, a menționat că a fost destul de dificil să alinieze programele încărcate ale celor doi, însă eforturile depuse au dat roade, reușind să planifice o ceremonie exact așa cum și-au imaginat.

Toate detaliile au fost meticulos coordonate pentru a reflecta perfect dorințele lor, asigurând un eveniment de neuitat pentru toți cei prezenți.

Nicu Bocancea, persoana responsabilă cu decorul, a declarat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dorit să creeze o atmosferă relaxată, potrivită sezonului cald.

Acest aspect se regăsește în tematica aleasă pentru nuntă, cu culori pastelate predominante, în special nuanțele de albastru deschis și piersică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191