Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit! Prima imagine de la cununia civilă! Cât de frumoși au fost cei doi! „Lume, am făcut-o!”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit! Prima imagine de la cununia civilă! Cât de frumoși au fost cei doi! „Lume, am făcut-o!”

Surpriză mare! Oana Moșneagu și Vlad Gherman au zis, sâmbătă 6 aprilie, “Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Cei doi au programată nunta pe 2 iunie. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Zi mare, sâmbătă 6 aprilie, pentru  Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi actori nu au mai avut răbdare până la nunta programată pe 2 iunie și au zis „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cununia civilă a fost una secretă, cei doi fiind înconjurați de rude și de prietenii apropiați. După cununie, mirii au postat pe paginile lor de socializare și primele imagini de la fericitul eveniment. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Lumee, lumeeee, we did it! ( : am făcut-o). Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, au scris proaspeții însurăței, pe pagina lor de socializare. 

Oana Moșneagu, în rochie de voal transparentă la cununia civilă 

La ieșirea de la Starea Civilă cei doi proaspeți însuraței debordau de fericire, iar Vlad a arătat mândru certificatul de căsătorie. 

Oana Moșneagu a strălucit într-o rochie diafană, transparentă, din voal albastru, cu un corset strâns pe trup. Buchetul de la cununie a fost unul din flori albe. Vlad a purtat în ziua cununiei un costum culoarea oului de rață. 

Nunta va avea loc pe 2 iunie, la același local de lux unde s-au căsătorit Smiley cu Gina Pistol! Cristina Ciobănașu nu este invitată!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au grăbit să devină soț și soție și au decis să se cunune civil cu două luni înaintea nunții care este programată pe 2 iunie, în același loc de vis de la marginea Bucureștiului, unde s-au căsătorit Gina Pistol și Smiley. Nașii cuplului sunt actrița Anca Sigartău și soțul ei. 

Oana și Vlad vor avea alături de ei la nuntă aproximativ 200 de persoane în cel mai important moment din viața lor. Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman, nu a fost invitată la ceremonie. 

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. 

Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva <<Nunta anului, fast și opulență>>. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. 

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. 

Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Moșneagu a anunțat că a fost nevoită să comande o altă rochie de mireasă, pentru că în cea inițială nu a încăput. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191