Oana Radu, dezvăluiri șocante despre divorț! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Dobrescu: „A zis că o să ne bată pe amândouă”

Oana Radu, dezvăluiri șocante despre divorț! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Dobrescu: „A zis că o să ne bată pe amândouă”

Lucrurile șocante ies la iveală în urma divorțului dintre Oana Radu și fostul său soț, Cătălin Dobrescu. Cei doi au încheiat procesul de divorț în decembrie 2023, însă amândoi au fost discreți cu privire la motivul separării. Oana însă nu a mai rezistat și a mărturisit chinurile prin care a trecut alături de cel care i-a fost partener de viață timp de 4 ani. Detalii sunt aboslut incredibile.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Oana Radu, dezvăluiri șocante despre divorț! 

Oana Radu (30 de ani) s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Cei doi nu au apucat, însă, să facă și cununia religioasă. Oana părea că și-a găsit liniștea în 2019, atunci când l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, cel care a ajutat-o să treacă peste drama vieții ei. Mihai Alin, fostul iubit al solistei, a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, de către un vecin. Au urmat 3 ani în care totul părea că este bine și că artista este fericită cu adevărat. Puțini știau însă că vedeta trecea prin multe abuzuri și certuri. După luni de zile de la divorț, solista nu a mai putut înghiți nedreptatea prin care a trecut și a povestit cu lux de amănunte despre chinul prin care a trecut în relația cu Cătălin Dobrescu.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Cred că nu mai este niciun secret pentru toți cei care ne urmăresc că eu eram singura sursă de venit din familia noastră. Aici am să dezvolt puțin lucrurile: când am început această relație, Cătălin antrena în Craiova, eu locuiam în București. În momentul în care a hotărât să se mute la București și concertele au început apară, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la teleofn când se programau de concerte. Mai exact, se ocupa de numărul de booking

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte. Am muncit pentru acel apartament, chiar când nici nu aveam voie să vorbesc: mergeam la Paris să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale, trebuia să mă operez. Având însă foarte multe evenimente și promisiuni le-am onorat pe toate, cu greu.”

Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Vedeta spune că nu își dorește să își denigreze fostul soț însă este dezamăgită de faptul că nu au putut încheia socotelile pe cale amiabilă. În acest moment Oana a intentat mai multe procese împotriva lui Cătălin și așteaptă să i se facă dreptate.

„Am stabilit în urma divorțului că o să rămân eu în casă și să îi dau lui Cătălin o sumă de bani. Nicio problemă, am zis nu contează ce a fost, totuși a fost lângă mine, am avut și bune și rele, a fost lângă mine, m-a ajutat. M-a ajutat într-adevăr să slăbesc pentru că mi-am dorit să mă placă. Am hotărât că el va pleca la Craiova, dar între timp s-a răzgândit. Nu a mai vrut banii într-un an, i-a vrut în 6 luni și a luat cu el mașina de concerte pe care o ține în fața blocului și pe care o folosește, din păcate, doar ca să care lucruri pe care le cumpără când își renovează casa, deși am stabilit că nu o folosim nici eu, nici el. Eu mergeam la concerte cu mașina de scule, ne înghesuiam toți acolo. După ce mi-a zis că vrea banii în 6 luni, a hotărât să revină în București în apartament și a zis că nu pleacă de acolo până nu îi dau banii și că nu contează că locuiește acolo pentru că el va dormi pe jos. I-am explicat că nu putem locui împreună pentru că în fiecare ne certam și certurile erau foarte urâte. Am zis, ok, rămâi tu aici și eu o să plec, văd pe unde dorm. Și așa am făcut timp de două luni de zile, dormeam pe unde apucam ca să evit discuțiile. 

Partea dureroasă vine însă acum. Mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună, ba chiar mi-a dat un mesaj că dacă mă găsește acolo cu prietena mea o să ne bată pe amândouă, dar el a început să vină cu prezențe feminine pe acolo. Nu mi se pare normal ca el să creadă că putea să facă asta, dar eu să nu vin cu mama. Între timp strângeam din dinți ca să îi dau bănuții. Cel mai urât a fost când au început să îmi dispară lucruri din casă precum laptopul. Eu, soția lui, am cumpărat de la el un ceas, pe care evident l-a achiziționat în timpul căsătorii, adică înțelegeți și era deranjat că îi port ceasul. Îmi spunea de ce nu îmi cumpăr un ceas al meu. Mi-au dispărut din cutia ceasului actele de proveniență și chitanța cu care a fost cumpărat, mi se pare îngrozitor și atunci mi-am dat seama că este rău intenționat. Atunci am hotărât să aleg jsutiția și am intentat câteva procese împotriva fostului meu soț, sper să decidă un judecător ce trebuie să se întâmple.”

Pe lângă toate aceste mărturisiri șocante, există și o veste bună. Deși nu a putut să se bucure așa cum și-a dorit de acel apartament, iată că artista și-a cumpărat casa visurilor pe care a și arătat-o fanilor din online. Oana le-a transmis urmăritorilor săi să fie puternici și să aibă încredere în ei pentru că tot ce ne dorim poate deveni realitatea în ciuda dramelor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191