Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de fiica lor în prima zi de școală. Mesajul postat de vedetă: „Isa este puternică…” / FOTO

Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de fiica lor în prima zi de școală. Mesajul postat de vedetă: „Isa este puternică…” / FOTO

Oana Roman este dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de fiica lor în prima zi de școală, când Isabela a trecut în clasa a III-a. Vedeta a postat un mesaj pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Iată ce a transmis aceasta!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de fiica lor în prima zi de școală

Oana Roman este extrem de dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de fiica lor în prima zi de școală a acesteia, căci ea a trecut astăzi în clasa a III-a. Vedeta a transmis un mesaj pe contul ei personal de Instagram.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cu toate că tatăl ei nu a vrut să participe la acest eveniment special, Isabela este o fată puternică, iar Oana Roman a precizat faptul că Dumnezeu este alături de ea și știe că micuța ei nu are de ce să fie supărată pentru decizia părintelui său.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Vedeta este profesoară la școala la care învață fiica ei

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat, în exclusivitate la Star Magazin, că este profesoară. Vedeta va preda lecții de bune maniere și etichetă la școala privată unde va studia și Isabela, fiica sa.

Copiii vor învăța de la Oana Roman cum să se comporte în public, bunele maniere sau cum trebuie să se comporte atunci când merg într-o vizită. De asemenea, aceasta îi va învăța să pregătească masa pentru invitați.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191