Oana Roman dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei. Cea mai importantă lecție de viață a vedetei: „Mi-am făcut rău mie”

Oana Roman dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei. Cea mai importantă lecție de viață a vedetei: „Mi-am făcut rău mie”

Oana Roman radiază! Vedeta este mai fericită ca niciodată, totuși până să se ajungă aici Oana a traversat o perioadă foarte dificilă care a marcat-o. Ani buni, vedeta a spus că s-a complăcut în relații în care nu avea ce căuta, inclusiv relația cu fostul soț, Marius Elisei, despre care spune că i-a făcut rău atât lor în calitate de cuplu, dar și fetiței lor. Iată dezvăluirile surprinzătoare.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Oana Roman, mai fericită ca oricând

Oana Roman tocmai a postat mai multe poze pe Instagram în care radiază de bucurie. De mult nu am mai văzut-o pe vedetă debordând de fericire adevărată. Imaginile au fost însoțite și de un mesaj în care Oana recunoaște că pozitivitatea a învățat-o de la tatăl său, Petre Roman.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Ceea ce e mai bun și mai frumos, de abia de acum urmează! Tata m-a învățat să gândesc așa, și mereu când a fost cel mai greu am știut că va urma cel mai bine. Am crezut în mine și am simțit aripi ocrotitoare de îngeri! Sunt recunoscătoare.”, a spus vedeta pe Instagram, semn că ceva minunat în viața sa urmează să se întâmple. Ne-am putea aștepta poate la nniște proiecte deosebite.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei

Totuși, până să ajungă aici, vedeta a traversat o perioadă grea în care a fost nevoită să se descurce singură cu toate de la casă și copil, la job și proiecte. Toate acestea, pe lângă durerea pe care o avea în suflet. Vedeta însă și-a găsit puterea să continue. Într-o discuție revelatoare alături de mama sa despre viața pe care o trăia, Oana Roman a descoperit secretul prin care a reușit să își schimbe viața.

Discuția avea loc acum o lună când Mioara Roman și-a întrebat fiica celebră dacă se mulțumește cu puțin. Acest lucru, a avut un impact major asupra Oanei, care a decis să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare atât lecțiile de viață pe care le-a învățat recent, dar a făcut și dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei. Mai exact, vedeta a spus că mult timp s-a complăcut în relații care nu îi erau benefice, printre care și relația cu fostul soț despre care spune că a rănit-o. 

„Dacă nu îți iei soarta în mâini și dacă nu iei decizii care poate pe loc te vor durea sa care îți vor crea o stare de nesiguranță, nu poți să evoluezi. Dacă nu ai curaj, dacă nu rupi pisica în două, nu ai cum să evoluezi. Asta este realitatea și mie viața mi-a arătat lucrul ăsta. Da, recunosc, m-a complăcut foarte mulți ani într-o relație care nu mai era o relație, mi-am făcut rău mie, i-am făcut rău lui și i-am făcut rău copilului. M-am complăcut foarte mulți ani alături de niște prieteni lângă care n-aveam de ce să stau, care nu erau prieteni. Pentru care eu eram doar un mijloc de a se descurca, pentru unii de a avea unde să stea, pentru alții de a cunoaște lume, de a profita, și totuși, i-am ținut lângă mine și am stat lângă ei pentru că mi-era frică să nu fiu singură.”

Vedeta spune că este necesar să avem curaj să plecăm de la job-ul care nu ne face bine sau din relațiile care nu ne sunt benefice și să nu ne temem de singurătate. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191