Oana Roman, distrusă de durere. Din păcate, a murit! „Sufletul meu plânge…” / FOTO

Oana Roman, distrusă de durere. Din păcate, a murit! „Sufletul meu plânge…” / FOTO

Oana Roman este distrusă de durere în aceste momente. Vedeta a pierdut un suflet drag ei, iar ea face față cu greu acestei situații dificile. Din păcate, a murit chiar astăzi! Iată ce a postat aceasta pe rețelele personale de socializare!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Oana Roman, distrusă de durere

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Roman a postat o fotografie cu unul dintre cățelușii ei, Bubble, care astăzi s-a stins din viață. Vedeta este devastată de durere și nu se simte deloc bine în aceste momente, deoarece a pierdut un suflet foarte drag ei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Oana Roman a postat un mesaj sfâșietor și a menționat faptul că al ei cățeluș avea 12 ani de viață, însă Dumnezeu a decis să îl ia de lângă ea și să-l ducă într-un loc mai bună.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Motivul pentru care vedeta a decis să o mute pe fiica ei, Isabela, la o școală privată

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care a decis să o mute pe fiica ei, Isabela, la o școală privată. Vedeta a dezvăluit faptul că Isabela a fost într-o școală de stat foarte bună, cu o învățătoare extraordinară, pe care o iubește și o respectă din suflet. Cu toate acestea, pentru anul următor, au apărut probleme majore.

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a precizat că școala respectivă de stat este foarte căutată, iar din cauza numărului mare de elevi care vin cu vize de flotant, nu mai erau locuri disponibile pentru clasele de a III-a și a IV-a. Astfel, existau două soluții alternative pentru Isabela: să învețe după masă sau să învețe în containere improvizate amplasate în curtea școlii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191