Oana Roman, făcută praf de internauți. Fiica lui Petre Roman a ajuns ținta glumelor în spațiul online: „Ce mâini urâte are”

Oana Roman, făcută praf de internauți. Fiica lui Petre Roman a ajuns ținta glumelor în spațiul online: „Ce mâini urâte are”

Oana Roman (47 de ani) a ajuns din nou în atenția internauților, după ce un videoclip a ajuns pe un grup de pe Facebook. Se pare că a stârnit un val de comentarii la adresa acesteia, iar participanții s-au amuzat pe seama ei. Mai exact, fiica lui Petre Roman a fost luată în râs pentru faptul că are „mâinile urâte”, cât și că se „laudă” cu un inel după ce s-a plâns de prețurile din țară.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Se pare că nu trece nicio zi fără ca Oana Roman, în vârstă de 47 de ani, să fie apostrofată pe rețelele de socializare de către un internaut. De data aceasta, fiica lui Petre Roman, a ajuns ținta glumelor în spațiul online după ce un videoclip cu mâna ei a fost publicat într-un grup de pe Facebook. Internauții s-au amuzat pe faptul că vedeta are „mâinile urâte”, cât și că se „laudă” cu un inel, imediat după ce s-a plâns de prețurile din România.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Inițial, videoclipul fusese publicat de către Oana Roman pe pagina ei personală de Instagram, la secținea InstaStory, înainte ca un urmăritor să îl publice pe un grup de Facebook. Vedeta își arăta inelul pe care l-a achiziționat. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Ce mâini urâte are”, „Oana cu 4 minute înainte: nu se poate trăi în țară, toate s-au scumpit, nu mai putem, trebuie să facem ceva. Oana după 4 minute: un inel superb, făcut pe comandă”, „Dacă îți dă Oana o palmă, te refuză trei spitale”, „De la atâtea drumuri, s-au umflat degețelele. Sau e de la spălat cu mopul?”, „Am și eu un inel asemănător, găsit într-o pungă cu pufuleți”, „Ajung la impresia că noi nu trebuie să facem nimic ca să punem această femeie într-o lumină proastă, ea reușește de una singură cu brio, zilnic”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, pe grupul de pe Facebook.

Cu doar câteva zile înainte, fiica lui Petre Roman era luată la rost de către o internaută că imaginile pe care le postează „la zi” nu au legătură cu realitatea. Răspunsul Oanei Roman nu s-a lăsat prea mult așteptat și a avut tonul „prevestit” de internauta care o urmărește. „Sărăcuța de tine. Trebuie să fii tare nefericită și să ai lipsă mare undeva” i-a răspuns vedeta.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191