Oana Roman, la cuțite cu vedetele din televiziune: „Stau ca țațele și își dau cu părerea”. Adevărul despre datoriile lăsate de Mioara Roman

Oana Roman, la cuțite cu vedetele din televiziune: „Stau ca țațele și își dau cu părerea”. Adevărul despre datoriile lăsate de Mioara Roman

Oana Roman este foc și pară! Vedeta este extrem de revoltată pe cei care încă mai discută în emisiuni despre datoriile pe care mama sa, Mioara Roman, le-a lăsat după moarte. Vorbim despre o sumă de sute de mii de euro care a devenit subiectul multor dezbateri publice, în condițiile în care Oana și Cantica ar fi bune de plată. Ei bine, în emisiunea „Follow us!” de la Kanal D2, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut acest caz împreună cu Mara Bănică și avocatul Adrian Cuculis, fapt ce ar fi deranjat-o extrem de mult pe Oana Roman.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Oana Roman, la cuțite cu vedetele din televiziune! 

Nu este prima dată când Oana Roman își exprimă indignarea față de comentariile care au apărut după moartea mamei sale, Mioara Roman. Oamenii au acuzat-o că ba și-a abandonat mama la azil, ba că a rămas cu datorii foarte mari după decesul acesteia. Astfel, Oana nu a mai rezistat și i-a desființat pe cei care au comentat aceste subiecte în emisiuni. Din nefericire pentru vedetă, lucrurile nu se opresc aici. Recent, în emisiunea moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, s-a discutat despre faptul că Oana și Catinca ar fi bune de plată.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Teo Trandafir: Datoriile de de euro trebuie să fie plătite de cele două fete? 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mara Bănică: Nu știu, n-am aprofundat în ultima vreme. Însă știu că, din punct de vedere legal, din păcate, copiii moștenesc și bogățiile și datoriile părinților. Acum nu știu în ce fază procesuală este, dacă s-a î

Teo Trandafir: Sau în ce fază financiară este

Mara Bănică: Nu cred că are banii ăș Ne imaginăm. E vorba de o chirie, pe care au recalculat-o, au dat în judecată, ce era pe vremuri, dar credeam că s-a stins. 

Ilinca Vandici: Dar Oana nu este singură…

Teo Trandafir: Și ce crezi, că pe Catinca o dau banii afară din casă? 

Ilinca Vandici: Nu despre asta vorbeam, ci despre faptul că dacă sunt două, poate lucrurile ar putea fi un pic mai ușoare, nu ș

Teo Trandafir: Și dacă ele nu au de unde să plătească, statul de unde își recuperează banii?

Mara Bănică: Se pune Așa se procedează de

Adevărul despre datoriile lăsate de Mioara Roman

În emisiune a intervenit și avocatul Adrian Cuculis care a explicat cum stă situația și a dezvăluit că Oana și Catinca Roman ar avea anumite căi prin care ar putea scăpa de această datorie foarte mare. 

Lucrurile sunt destul de simple. Un singur tip de datorie nu se moștenește, respectiv ceea ce numim noi, garanția pentru act. Din ce am înțeles, dumneaei avea o datorie față de stat. Bineînțeles, acea datorie te urmărește și după moarte prin moștenitorii tăi, iar punerea în executare a acestei hotărârii poate fi paralizată doar de nedezbtarea succesiunii. Sfatul nostru este să nu plătească, pur și simplu, să nu se lase intimidată de o datorie foarte mare până nu o supune dezbaterii instanței de judecată și sa vadă dacă într-adevăr acea datorie mai este la acea valoare sau nu.”, a spus Adrian Cuculis.

Deși nu a spus exact la cine se referă, Oana a declarat că s-a săturat ca anumite persoane să îi dezbată viața în emisiuni și le-a spus foarte clar să își vadă de viața lor. 

Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre Le roade pe unele Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi ruține să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini.” , a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191