Oana Roman păstrează cu sfințenie obiectul dăruit de mama sa. La ce nu poate renunța fiica Mioarei Roman. FOTO

Oana Roman păstrează cu sfințenie obiectul dăruit de mama sa. La ce nu poate renunța fiica Mioarei Roman. FOTO

Mioara Roman s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024, iar plecarea ei din această lume a sădit lacrimi și tristețe în rândul celor dragi. Cele mai afectate au fost fetele ei, Oana și Catinca, cele care păstrează vie amintirea mamei lor. Oana, fiica cea mică a Mioarei, păstrează un obiect important pe care l-a primit din partea mamei sale. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Oana Roman traversează cea mai cruntă perioadă din viața ei, dar are parte de susținere din partea celor pe care îi iubește. Comunitatea mare de fani pe care și-a construit-o de-a lungul anilor în mediul online o ajută pe Oana să depășească acest moment. Ea, la rândul ei, le-a prezentat obiectul cel mai de preț pe care mama s-a i l-a lăsat drept moștenire: inelul primit atunci când a aniversat 30 de ani de căsătorie cu Petre Roman. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Oana Roman poartă cu mândrie inelul dăruit de mama sa

În urmă cu 10 ani, când Isabela, fiica Oanei și a lui Marius Elisei venea pe lume, Mioara îi dăruia fiicei sale inelul pe care fostul soț i l-a oferit cu ocazia împlinirii a 30 de ani de mariaj. Cu toate că Oana a refuzat la acea vreme să-l accepte, știind cât de important era pentru mama sa, acum a anunțat că îl va păstra pe deget până când Isabela îl va purta, la rândul său. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, cuvinte pline de laudă la adresa mamei sale 

Deși pierderea suferită este extrem de dureroasă pentru vedetă, aceasta a ales să păstreze vii amintirile frumoase cu cea care i-a fost nu doar mamă, ci și un adevărat sprijin în viață, astfel că are doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei:

„Mama a fost, este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta este ceea ce rămâne în urma ei, asta este ceea va dăinui în timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai apreciate, iubite și distinse femei din această țară”, mai spunea vedeta, în mediul online.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191