Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! „În viață nu este nevoie să dai explicații…”

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! „În viață nu este nevoie să dai explicații…”

Se pune, oare, de o împăcare între Oana Roman și Marius Elisei?! Cei doi au petrecut 5 zile în Bulgaria, la un resort de lux, împreună cu fiica lor, Isabela Maria, căreia i-au sărbătorit cu fast onomastica de Sfânta Maria Mare. A fost totul exact ca pe vremuri, când formau o familie fericită.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei au apărut pentru prima dată împreună după separarea lor definitivă de acum câteva luni, atunci când Marius a părăsit căminul conjugal.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

S-au reunit, iată, cu un prilej deosebit, căci au sărbătorit împreună onomastica fiicei lor, Isabela Maria, în seara de 15 august, la un resort de lux din Bulgaria.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marius le-a însoțit pe cele două în Bulgaria, așa cum o făcea pe vremuri atunci când își făceau vacanțele numai împreună, ca o familie.

Isabela este foarte atașată de tatăl ei și a fost din cale afară de fericită că acesta le-a însoțit în Bulgaria. Oana și Marius au pregătit un moment emoționant pentru micuța, în vârstă de 9 ani, de ziua ei onomastică.

Marius a apărut cu un tort de ciocolată, ornat cu artificii, pe care i l-a dat fiicei sale, îmbrățișând-o și sărutând-o apoi pe frunte părintește. Oana Roman a imortalizat momentul tată-fiică și l-a postat pe rețelele de socializare.

Au fost făcute și fotografii în care Oana și Marius apar alături de prietenii lor buni, în vacanța din Bulgaria.

În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, a mai postat Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

De altfel, pe perioada cât au fost plecată în Bulgaria, Oana Roman a suferit enorm, căci unul dintre patrupezii ei, Bubble, a trecut în neființă, în somn.

Oana a distribuit imagini emoționante vechi de patru ani, în care regretatul Bubble, câinele familiei, apare chiar în brațele lui Marius Elisei. Se știe că arunci când locuia cu Oana, Marius era foarte apropiat și de animalele casei, iar unul dintre subiectele de la care ar fi  pornit ultima ceartă dintre ei a fost atunci când Oana l-a anunțat că va vinde puii Lunei, celălalt câine mult iubit al familiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191