Oana Roman, tună și fulgeră după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Marius Elisei: „Veți plăti, javrelor!”

Oana Roman, tună și fulgeră după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Marius Elisei: „Veți plăti, javrelor!”

Oana Roman și Marius Elisei  au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de ani de zile. În ciuda faptului că nu mai formează demult un cuplu, ies acum la iveală noi informații despre începutul relației lor. Florentina Gheorghe, femeia cu care Marius Elisei se iubea înainte de Oana iese în spațiul public și face o serie de declarații controversate. Fiica lui Petre Roman nu a lăsat lucrurile așa și, deranjată fiind de defăimarea care i-a fost adusă, a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. 

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Florentina Gheorghe susținea că relația lui Marius cu Oana ar fi început pe fondul unui „amantlâc”. Florentina și Marius s-au cunoscut pe vremea când ea avea 19 ani. S-au despărțit, s-au împăcat și s-au mutat împreună, dar  Oana Roman  i-ar fi împiedicat să-și continue relația. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Când a început, de fapt, relația Oanei Roman cu Marius Elisei

În urmă cu ani de zile, Florentina prezenta partea ei de adevăr despre relația pe care o avusese cu fostul soț al Oanei Roman. Mai concret, afirma ea la acea vreme, după certuri și împăcări cu Marius, au ajuns să mărgă pe drumuri diferite. Acesta a refuzat să mai păstreze legătura cu ea, și a precizat că relația lui cu Oana nu a început când relația lor se terminase. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să-și salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a realizat. Am simțit dintotdeauna că nu va fi de durată (…) El (nr Marius Elisei) mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea ma blocat iar.

L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră”, spune Florentina, potrivit 

Oana Roman: „Eu nu am fost nici măcar o fracțiune de secundă amantă”

În urma articolului care a apărut în presă, Oana Roman, profund deranjată fiind, neagă acuzațiile care i-au fost aduse de fosta iubită a lui Marius Elisei. Mai mult decât atât, afirmă că ceea ce s-a scris despre ea nu este nimic altceva decât o minciună sfruntată, precizând că nu are de gând să lase lucrurile așa, pentru că i-a fost pusă la îndoială moralitatea de om și de femeie.

 „Ce spuneam eu aseară? Facem orice ca să ne folosim de numele meu. Citesc azi dimineață această mizerie ordinară și de ultimă speță de titlu mincinos și degradant pentru cei care l-au scris. Vă treziți în 2023 să scrieți despre ceva ce s-a întâmplat în 2013? Despre o căsnicie care între timp nu mai există, dar există un copil care știe să citească.

Că scrieți despre mine că sunt grasă și urâtă, e ok. Că publicați mizerii pe care le spun alții despre mine, e ok. Că scrieți numai minciuni despre alții, e treaba voastră. Dar când puneți la îndoială moralitatea mea ca om și femeie nu se poate trece cu vederea. Pentru asta trebuie să dați socoteală și veți da socoteală.

„E trist pentru o femeie să aibă încă resentimente și frustrări chiar și după 10 ani”

Așa cum deja ne-a obișnuit, Oana dă dovadă de asumare și sinceritate. Oricât de tranșantă ar fi atunci când își expune punctul de vedere, vedeta a mărturisit că a deranjat-o extrem de tare să fie catalogată drept „amantă”. A transmis clar și răspicat că niciodată nu a fost în această ipostază în relația cu Marius.

„Acum eu pot să înțeleg că cineva vrea să apară prin ziare și să se victimizeze chiar și după 10 ani. E trist pentru o femeie să aibă încă resentimente și frustrări chiar și după 10 ani. Pot înțelege asta, dar titlul care mă cataloghează drept amantă, un titlu fără echivoc, deci nu scrie că: se pare că, ci prezintă lucrurile ca și cum sigur lucrurile stau așa, ei bine, pentru acest titlu va trebui să dați socoteală.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191