Oana Zăvoranu a măturat pe jos cu Monica Gabor: „Ești o mironosiță și o nesimțită”. Cum a reacționat fosta soție a lui Columbeanu

Oana Zăvoranu a măturat pe jos cu Monica Gabor: „Ești o mironosiță și o nesimțită”. Cum a reacționat fosta soție a lui Columbeanu

Anul 2009 ne amintește de unul dintre cele mai mediatizate scandaluri din televiziune, protagoniste fiind nimeni-altele decât Monica Gabor și Oana Zăvoranu, când „Querida” o dădea afară pe fosta lui Irinel Columbeanu, din emisiunea pe care o modera. 

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Scandalurile anilor 2000 nu sunt nici acum uitat, grație intensității și secenelor memorabile pe care divele din showbiz-ul românesc le desfășurau cu măiestrie. Mărul discordiei a fost o serie de de declarații pe Monica le-a făcut, și care au scos-o din pepeni pe Oana. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

În urmă cu mai bine de un deceniu, pe vreme în care Oana Zăvoranu modera emisiunea „Pact cu diavolița”, de la Kanal D, Monica Gabor a fost invitată. 

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Prezentatoarea i-a propus Monicăi Gabor să facă un casting prin intermediul căruia să o ajute să-și găsească un șofer personal. Așa se face că în emisiune au fost invitați mai mulți bărbați, de care inițial aceasta s-a declarat mulțumită. 

La un moment dat, unul dintre aceștia a luat-o în brațe pe Monica și a așezat-o pe un pian. Deși inițial acesteia i-a surâs, a început să simtă remușcări. Acela a fost momentul în care Monica Gabor i-a cerut Oanei Zăvoranu să șteargă imaginile respective din desfășurător. 

„Ești cea mai mare trădătoare”, i-a reproșat Monica Gabor Oanei, considerând că acel moment fusese o înscenare. 

În urma acestui episod, Oana Zăvoranu a luat atitudine și a făcut-o praf pe fosta doamnă Columeanu. A scos-o afară din emisiune, nu înainte însă de a-i adresa vorbe grele. 

„Hai să stabilim o chestie: aici e emisiune sau este bâlci? Dacă este bâlci, anulăm absolut tot și facem altă emisiune. Pentru că eu nu accept să mi se facă observații. Și nici să mă amenințe cineva în emisiune. Deci, eu vă las. Stabiliți ce intră.

Te rog frumos să ieși din emisiune și să respecți oamenii în momentul în care intri în emisiune. Că tu ești plătită ca să intri în emisiune. Și o să dau eu pe post treaba asta, că ești plătită. Și că ești o pițipoancă și pui o grămadă de condiții. Țipi și ți s-a urcat la cap. Te rog să ieși în momentul ăsta din platoul emisiunii! Imediat! Haide, ieși din platou, că ești o mironosiță și o nesimțită! Gata!”, s-a exprimat Oana Zăvoranu, în mijlocul filmărilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191