Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin divorț. Vedeta a trecut peste infidelitățile lui: ”Sufletul meu pereche” / FOTO

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin divorț. Vedeta a trecut peste infidelitățile lui: ”Sufletul meu pereche” / FOTO

Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea! Vedeta i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf, în plin divorț! Dacă în urmă cu câteva zile făce adeclarații tranșante despre situația în care se află după ce el și-a făcut amantă, acum Oana Zăvoeranu ar fi trecut peste infidelitate.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Vedeta și fostul ei soț au divorțat, după ce în căsnicia lor a intervenit o amantă. Oana Zăvoranu a dezvăluit prin ce a trecut în ultima perioadă alături de Alex Ashraf și a fost foarte revoltată de gesturile lui. Aceasta a încercat să își regăsească încrederea în sine și să depșășească aceste momente, însă se pare că gândul îi este tot la el.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf

După valul de reacții acide la adresa lui, Oana Zăvoranu a ales să îi mai demonstreze încă o dată cât de mult îl iubește și cât de dispusă este să treacă peste orice pentru el. Așadar, a renunțat la declarațiile acide și le-a înlocuit cu un mesaj de dragoste pentru Alex Ashraf, cu care a surprins pe toată lumea.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Oana Zăvoranu a spus despre Alex Ashraf că este sufletul ei pereche și sufletul ei geamăn. De asemenea, vedeta este de părere că au format un cuplu și s-au căsătorit pentru că destinul a fost cel care i-a readus împreună.

Rămâne de văzut dacă Alex Ashraf va reacționa în vreun fel în urma acestui gest. Ultima dată, fostul soț al vedetei a spus că exclude să se mai împace vreodată cu ea.

” știu dacă șști sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Vedeta s-a întors la credință

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu s-a îndreptat tot mai mult spre credință și i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu în toate momentele grele, mai ales din punct de vedere financiar. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când a cerut ajutorul divinității ca să îl uite pe Alex Ashraf și să treacă peste problemele care au apărut după ce a aflat că este înșelată.

De-a lungul căsniciei lor, au mai existat vești că ar fi înșelată sau că ar urma să despartă, însă toate au fost contrazise de Oana Zăvoranu.

”Oricât de mare ar fi valul, nu-i mai înalt decât crucea”, este mesajul transmis de vedetă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191