Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț că i-a cheltuit 162.000 de euro cu amanta. Vedeta susține că i-a luat casă și mașină din banii ei: “Sunt împreună de un an jumate”

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț că i-a cheltuit 162.000 de euro cu amanta. Vedeta susține că i-a luat casă și mașină din banii ei: “Sunt împreună de un an jumate”

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț, Alex Ashraf, că i-a cheltuit toți banii cu amanta. Vedeta susține că sunt împreună de un an jumate și că acesta i-a luat suma de de euro pentru a-i cumpăra mașină și casă amantei. Iată ce declarații a făcut fiica Mărioarei Zăvoranu!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După șapte ani de mariaj, Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu. Vedeta face acuzații grave la adresa fostului soț și susține că acesta i-a cheltuit suma de de euro pentru a-i face operații estetice, dar și pentru a-i cumpăra alte bunuri amantei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Oana Zăvoranu, acuzații la adresa fostului soț!

Oana Zăvoranu a declarat că fostul ei soț are o relație de un an jumate, iar acesta i-ar fi cheltuit toți banii pentru a-i cumpăra casă și mașină actualei iubite. Vedeta susține că are dovezi în această privință și ea a fost cea care l-a protejat tot timpul în momentul în care au început problemele.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

”Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.”, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf!

Oana Zăvoranu a fost cea care a confirmat divorțul de fostul ei soț, Alex Ashraf. Bărbatul s-ar fi mutat la amantă, iar vedeta susține că este o femeie liberă și își poate reface viața oricând, asta pentru că are de ”unde alege”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191