Obiceiurile care îl ajută pe Dan Bittman să arate atât de bine și la 61 de ani. Le poți adopta și tu

Obiceiurile care îl ajută pe Dan Bittman să arate atât de bine și la 61 de ani. Le poți adopta și tu

Deși are 61 de ani, Dan Bittman este mai fermecător ca niciodată. Cântărețul a recunoascut că are un ritual care îl ajută să arate atât de bine chiar și la această vârstă. Acest obicei nu este, din păcate, aplicat de mulți dintre români. Care este secretul bine ascuns al lui Dan Bittman care contribuie esențial la felul în care arată artistul .

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Dan Bittman este, într-adevăr, unul dintre artiștii români apreciați și iubiți. Cariera sa muzicală de succes, talentul său vocal și contribuția sa semnificativă la industria muzicală românească au câștigat admirația multor fani. În plus, acesta este admirat și pentru faptul că reușește, la cei 61 de ani, să se mențină într-o formă de zile mari. Mai exact, cântărețul are un stil de viață sănătos. În plus, a făcut și unele schimbări în dieta sa. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Nu mai mănâncă micul-dejun

Așadar, din dorința de a se păstra sănătos, dar și de a arăta bine, Dan Bittman nu mai mănâncă micul dejun, iar prima masă a zilei este după ora 14. Acesta a mărturisit că între orele 14 și 22 mănâncă orice are poftă și se simte foarte bine. Cu acest nou mod de viață, artistul a reușit să scape și de cele câteva kilograme în plus. 

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Merge pe jos

Pe de altă parte, cântărețul a înțeles că este important să facă sport, așa că merge pe jos destul de mult. O vreme a mers și la sală.

De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între și , să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o”, a spus Bittman pentru Ciao.

Secretul care îl ajută să arate atât de bine

Artistul spune că nu există niciun secret care să-l ajute să arate așa bine. “Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi”, a afirmat cântărețul, care a recunocut totuși că are un ritual de îngrijire.

Ce ritual de îngrijire are Bittman

Bittman a recunoscut că are un ritual de îngrijire: aplică mereu o cremă pe față. “Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot”, a mai adăugat el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191