Obiectele din Feng Shui care aduc noroc în toamna anului 2023. Trebuie să le ai mereu în casă!

Obiectele din Feng Shui care aduc noroc în toamna anului 2023. Trebuie să le ai mereu în casă!

Cum toamna anului 2023 este în plină desfășurare, mulți dintre noi se gândesc la moduri de a atrage norocul în locuința lor. Toamna semnfică prosperitatea, iar noi putem amplifica această energie benefică cu ajutorul tehnicilor din Feng Shui. Această artă chineză veche ne pune la dispoziție o serie de obiecte și principii care pot influența energia din casă și pot aduce bunăstare. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Obiectele din Feng Shui care aduc noroc în toamna anului 2023

Lămpi de cristal sau clopoței cu bile colorate

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Toamna aduce cu ea zile mai scurte și mai puțină lumină naturală, așa că este important să adăugăm lumină și culoare în interiorul casei noastre. Lămpile de cristal și clopoțeii cu bile colorate sunt obiecte de Feng Shui care pot dispersa energia negativă și pot atrage energia pozitivă în casă. Plasați-le în zonele cu energie stagnantă sau în colțurile întunecate ale camerei pentru a îmbunătăți atmosfera și a atrage norocul.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Plante înalte și suculente pentru creșterea prosperității

Plantele aduc viață și energie în casă, iar în Feng Shui, plantele înalte, cum ar fi bambusul norocos sau crizantema, sunt considerate a atrage noroc și prosperitate. De asemenea, suculentele sunt binevenite în decorul de toamnă, aducând o notă de prospețime și vitalitate.

Oglinzi mari pentru amplificarea energiei

Oglinzile mari au capacitatea de a amplifica energia într-o încăpere. Plasați o oglindă mare într-o zonă cu energie pozitivă pentru a reflecta și a multiplica această energie. Totuși, evitați să amplificați energiile negative, așa că nu este recomandat să plasați oglinzi în fața ușilor de intrare sau în fața patului.

Elemente metalice și vase cu apă

Elementele metalice, cum ar fi monedele sau statuetele de bronz, reprezintă prosperitatea și abundența în Feng Shui. Așezați astfel de obiecte în zona de sud-vest a casei sau a camerei pentru a atrage norocul financiar. De asemenea, vasele cu apă, care simbolizează fluxul și abundența, sunt binevenite în decor.

Previziuni pentru toamna anului 2023

Conform astrologiei chinezești, anul 2023 este guvernat de Capra de Foc, iar toamna aduce cu ea energii specifice acestui animal zodiacal. Se prevede că toamna va aduce oportunități de creștere personală și financiară. Este momentul potrivit pentru a vă concentra asupra obiectivelor și pentru a vă dezvolta abilitățile. Sănătatea poate fi punctul sensibil al multor zodii în această perioadă, așa că nu ezitați să vă faceți un control dacă vă știți cu probleme sau de prevenție.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191