Obiectul pe care nu trebuie să îl avem în casă. Ne aduce ghinion și singurătate

Obiectul pe care nu trebuie să îl avem în casă. Ne aduce ghinion și singurătate

Sunt obiecte pe care mulți dintre noi le avem prin casă. Sunt, fără doar și poate, ornamente frumoase, iar mai ales pentru cei dintre noi care avem o pasiune pentru mare, probabil că aceste obiecte sunt alegerea perfectă, pentru a ne decora camerele. Este vorba despre cochiilile de scoică, ori ale melcilor de mare. Iar potrivit Feng Shui, acestea nu sunt deloc ideale pentru casele noastre!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Indiferent dacă avem, sau nu, o apreciere specială pentru mare, probabil că mulți dintre noi vom putea fi de acord că aceste obiecte sunt foarte frumoase și sunt o alegere inspirată, pentru a ne decora camerele din casă. Cu toate acestea, cochiliile de scoică, ori ale melcilor de mare, pot să ne influențeze în mod negativ, cel puțin potrivit tradițiilor Feng Shui!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Mai ales de-a lungul verii, după ce ne întoarcem din vacanța de vară, vom aduce acasă diferite cochilii, găsite pe plajă, ori cumpărate din diverse magazine de suveniruri. Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la , Feng Shui, antica tradiție chineză, ne spune că acest lucru poate avea consecințe nebănuite.  

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mai precis, aceste obiecte, indiferent de cât de frumoase sunt, sunt asociate cu diferite energii negative, în tradiția chineză Feng Shui. Se spune, conform superstițiilor, că aceste cochilii se numără printre obiectele care atrag energia negativă și o stochează, iar, pe măsură ce trece timpul, aceste obiecte pot începe să atragă ghinionul și singurătatea în casa noastră. Tradiția Feng Shui ne spune să nu ținem aceste obiecte în interiorul casei noastre.

Cum există nenumărate obiecte care ne pot aduce noroc, există și unele care au efectul opus. În această tradiție din China se spune că banalele cochilii simbolizează moartea și stagnarea, odată ce sunt desprinse din mediul lor natural și aduse în casă. Din acest motiv se spune că ele pot influența negativ energia din casă, așa că suntem sfătuiți să nu le aducem cu noi din vacanțe, chair dacă arată atât de frumos.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191