Octavia Geamănu, atac la adresa lui Smiley. Incredibil ce a avut de spus despre soțul Ginei Pistol

Octavia Geamănu, atac la adresa lui Smiley. Incredibil ce a avut de spus despre soțul Ginei Pistol

Octavia Geamănu a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce a ironizat vestimentația lui Smiley în timpul unui concert recent. Artistul a urcat pe scenă purtând un tricou roz și pantaloni largi, iar reacția fostei prezentatoare de la Antena 1 a adus cu sine un val de critici din partea fanilor artistului.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Într-un video postat de un utilizator și distribuit ulterior de Octavia Geamănu pe Facebook, Smiley apare în timp ce interpretează melodia „Rita”, în colaborare cu Connect-R. Cu toate că piesa a fost bine primită de public, atenția s-a îndreptat către vestimentația neconvențională a artistului. Smiley a purtat un tricou de culoare roz aprinsă și o pereche de pantaloni negri extrem de largi, care au stârnit comentarii în mediul online.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Reacția Octaviei Geamănu

Reacția lui Octavia Geamănu nu a fost una pozitivă. Ea a distribuit videoclipul împreună cu comentariul unui internaut care îl ironiza pe Smiley: „Haideți s-o aplaudăm! O cheamă «Smiley»”, a fost mesajul dur al acestuia. Fosta prezentatoare a adăugat o simplă „Bună dimineața” în dreptul postării, iar asta a declanșat un val de critici din partea fanilor artistului.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Sorry! N-am cum sa trec cu vederea! E prea de tot!”, a răspuns Octavia Geamănu unui internaut

Criticile au venit din partea fanilor care au considerat că Octavia Geamănu nu ar trebui să judece pe cineva după stilul vestimentar și că reacția ei a fost nepotrivită. „Nu-i frumos! Te uiți în curtea vecinului? Sau asta e tema unui nou podcast? Mai bine postează numai cu tine și cu podcastul tău… E mai liniște și mai bine așa! Te urmăresc, dar dacă începi și tu cu postări din astea, despre x și y de la noi sau de afară… Hai, succes în continuare!”, a scris o persoană în comentarii.

A fost concediată de la Antena 1 în urmă cu câteva luni

Este important de menționat că în urmă cu câteva luni, Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, unde lucra de 18 ani. Ea a fost înlocuită la Observatorul de weekend de către Irina Ursu, iar procesul său cu postul de televiziune continuă în instanță.

Este vital să fim conștienți că judecarea cu severitate a altor persoane, inclusiv a unor figuri publice, în funcție de modul lor de îmbrăcare, poate duce la perpetuarea unor stereotipuri și prejudecăți, iar toleranța și înțelegerea ar trebui să prevaleze în orice situație.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191