OFICIAL: Ciucă a anunțat că NU merge pe liste comune cu PSD la niciun rând de alegeri

OFICIAL: Ciucă a anunțat că NU merge pe liste comune cu PSD la niciun rând de alegeri

Ideea listelor comune PSD – PNL a fost o poveste frumoasă. PNL a decis clar că va merge singur în alegeri. E mesajul tranșant pe care l-a dat Nicolae Ciucă liberalilor întruniți la Sinaia într-0 ședință cu liderii de filiale. Practic, conform unor informații pe surse, PNL va merge singur în alegeri.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Vom avea candidati proprii la toate tururile de alegeri. Dupa alegeri discutam despre o posibila colaborare, coaliție de guvernare. Strategia PNL va fi să se distanteze de PSD și să aibă propria comunicare. Comunicarea se va face separat de PSD, a explicat Nicolae Ciucă, conform unor informații pe surse. Mai mult, liderul PNL nu va mai merge la evenimente împreună cu Marcel Ciolacu.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Liberalii au discutat și despre europarlamentare, unde pe listă ar putea să se regăsească mai mulți actuali miniștri. Cel mai titrat candidat ar putea fi însă fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a cărui candidatură nu este confirmată deocamdată de PNL, însă nu este nici infirmată, ca dovadă că la mijloc sunte negocieri, nu simple speculații de presă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191