Olivia Steer, o nouă teorie care a creat discuții aprinse pe internet: „Substanțe care au un scop precis”

Olivia Steer, o nouă teorie care a creat discuții aprinse pe internet: „Substanțe care au un scop precis”

Olivia Steer lansează o nouă teorie conspirațională și intră iar în atenția internauților. Recent, soția lui Andi Moisescu a făcut o postare în mediul online cu referire la dâra de fum pe care avioanele o lasă pe cer în urma lor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Vedeta afirmă că, ceea ce știm noi a fi fum, poate, de fapt, „o risipă nejustificată de substanțe”, care au un scop precis și sunt emise doar deasupra zonelor populate de oameni.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În ultimii ani, soția lui  Andi Moisescu a devenit o apariție controversată, prin prisma anumitor convingeri pe care le-a avut și pe care mulți le-au catalogat ca fiind conspiraționiste.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Acum intra din nou în atenția publicului și vorbește despre dârele de fum pe care avionale le lasă pe cer.

Potrivit opiniei sale, acelea nu ar fi formate din fum, ci din anumite substanțe. De asemenea, Olivia Steer a precizat și faptul că aceste urme apar doar deasupra aglomerărilor urbane, a părților de ski sau a litoralului, concluzionand că acest fenomen este remarcat niciodată între stațiuni montane sau în largul mării, ci doar în zonele locuite de oameni.

„Și eu mi-am pus problema că dârele albe din urmă avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, până am filmat sau astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc na mai emis „fum” de „motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era „fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. Apoi, am observat că astfel de dâre apar doar deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și vizate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat „aer curat de munte”, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu , care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac.

Și nici n-am „luat” de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când . . cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin.

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstrez, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sunt…” , a scris Olivia Steer în mediul online. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191