Oraşul Băicoi, aşa cum nu l-ai mai văzut! Filmare cu drona

Oraşul Băicoi, aşa cum nu l-ai mai văzut! Filmare cu drona

Orasul Baicoi se bucura de o administratie care a reusit sa urce aceasta localitate in topul celor mai frumoase din judet, iar asta pentru ca Baicoiul are potential enorm, atat din punct de vedere al peisajelor, cat si al celor care il locuiesc.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

O filmare cu drona realizata zilele trecute si postata pe pagina de Facebook a primarului Marius Constantin infatiseaza un oras verde, evoluat din punct de vedere al infrastructurii si cu avantaje de necontestat pentru cei care aleg sa fuga de agitatia Ploiestiului si sa se stabileasca intr-o zona cu aer curat, livezi si pasuni.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191