Orasul Baicoi, un exemplu in atragerea de fonduri europene. Primarul Marius Constantin anunta noi proiecte importante

Orasul Baicoi, un exemplu in atragerea de fonduri europene. Primarul Marius Constantin anunta noi proiecte importante

Planuri mari si anul in curs, pentru orasul Baicoi. Primarul Marius Constantin a anuntat semnarea unor noi contracte de finantare pe fonduri europene pentru investitii majore in localitate.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Dragi baicoieni, anul 2022 a fost un an in care am reusit sa obtinem, cu finantare europeana, proiecte importante care au in vedere modernizarea orasului Baicoi.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Dupa ce in septembrie am obtinut finantare pentru construirea Pasajului Rutier Suprateran peste DN1, valoare proiect 38 milioane lei, in luna decembrie au mai fost semnate inca 3 proiecte care au ca obiective: construire locuinte n-ZEB, sunt locuinte cu consum energetic scazut destinate tinerilor, construire piste pentru biciclete, digitalizare institutie primarie, digitalizare o unitate de invatamant, digitalizare oras prin achizitionarea de mobilier inteligent, valoare proiecte aproximativ 4 milioane euro.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Urmeaza sa semnam finantare pe bani europeni pentru urmatoarele proiecte: reabilitare blocuri Oras Baicoi, pe bani europeni vor fi reabilitate energetic toate blocurile fara a fi nevoie de cofinantare din partea proprietarilor, sosea de centura, reabilitare scoala Tufeni, extindere piste pentru biciclete,achizitie aparatura moderna Spital Orasenesc Baicoi,montare panouri fotovoltaice si pompe de caldura cladiri institutii Oras Baicoi, modernizare sediu primarie, construire sediu primarie.

Speram ca in acest an, Compania Nationala de Investitii sa inceapa lucrarile si la cele doua obiective aprobate, Construire Cresa 110 locuri si Construire Bazin Inot. La aceste proiecte europene se adauga si alte investitii care vor fi realizate din surse extrabugetare.

Va multumesc pentru incredere si sustinere!

Marius Ioan Constantin

Primar Oras Baicoi”, a transmis edilul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191