Orașul de lânga Valea Prahovei unde o locuință costă doar câteva mii de euro. Nu e deloc aglomerat și nu ai probleme cu traficul

Orașul de lânga Valea Prahovei unde o locuință costă doar câteva mii de euro. Nu e deloc aglomerat și nu ai probleme cu traficul

Vești bune pentru românii care s-au săturat de aglomerația din Capitală sau alte orașe și prețurile exagerate care sunt cerute în schimbul achiziționării unei locuințe. Așadar, într-o localitate apropiată de Valea Prahovei se vând garsoniere cu doar câteva mii de euro.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Un anunț postat pe o pagină din mediul online cu locuințe care se vând la prețuri foarte mici a fost luat cu asalt de cât mai mulți internauți. Locuința anunțată este situată într-o zonă liniștită, în care aglomerația nu-ți dă mari bătăi de cap.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

În zilele noastre a devenit din ce în ce mai dificil pentru mulți români acțiunea de a-și achiziționa o locuință. În orașele mari prețurile unui apartament sau al unei garsoniere pornește de la sume de zeci de mii de euro.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În orașul Moreni, din județul Dâmbovița, lucrurile stau diferit. O garsonieră a fost pusă la vânzare de către proprietar la prețul de doar de euro. Locuința dispune de o singură cameră, baie și bucătărie.

Garsoniera este situată într-un bloc stadion, racordat la gaze, lumină și are contoare de apă individuale. Proprietarul a ținut să precizeze faptul că locuința este în apropiere de Valea Prahovei, este izolată în interior, are geamuri termopan și parchet.

Pe grupul de Facebook, proprietarul a postat mai multe imagini, astfel încât posibilii cumpărători și-și facă o idee despre modul în care arată garsoniera, și nu puțini au fost cei interesați de ofertă.

Județul Dâmbovița deveni un paradis al locuințelor puse la vânzare cu un preț destul de mic. Pe platforma OLX apar din ce în ce mai multe anunțuri cu garsoniere sau locuințe la prețuri de doar câteva mii de euro.

Un alt exemplu este cel al unei garsoniere situată în Moreni, având o suprafață de 20 de metri pătrați, ajungând să fie expusă la vânzare cu prețul de doar de euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191