Orașul din România care a devenit un coșmar pentru locuitori: „Miroase a cadavru, merg pe stradă şi mi se face rău”

Orașul din România care a devenit un coșmar pentru locuitori: „Miroase a cadavru, merg pe stradă şi mi se face rău”

O situație halucinantă are loc chiar în această perioadă în unul dintre cele mai importante și cunoscute orașe din țara noastră! De câteva zile, locuitorii duc o luptă continuă pentru a rezista în fața unui miros oribil care a invadat orașul! În mod normal o adevărată „bijuterie” pentru țara noastră, în aceste zile, Cluj-Napoca a fost invadat de un miros greu de cadavru și fecale!

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Poate părea greu de crezut că așa ceva se poate întâmpla într-o țară civilizată, însă se pare că o situație absolut halucinantă are loc chiar în această perioadă în unul dintre cele mai importante și cunoscute orașe din țara noastră! De câteva zile, locuitorii din această metropolă duc o luptă continuă pentru a rezista în fața unui miros oribil care a invadat orașul! În mod normal o adevărată „bijuterie” pentru țara noastră, în aceste zile, Cluj-Napoca a fost invadat de un miros greu de cadavru și fecale!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Locuitorii spun că acest miros puternic poate fi simțit în toate cartierele, iar mulți clujeni sunt în situația de a nu putea să deschidă geamurile apartamentelor pentru ca acest miros crunt să nu le invadeze casele. Din nefericire, vremea caniculară face ca situația să fie și mai dificil de suportat! Temperaturile din oraș ajung cu ușurință la 35 de grade Celsius, iar acest miros de fecale și cadavru devine și mai puternic!

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Se pare că autoritățile deja au sesizat această problemă bizară, așa că au început o anchetă, pentru a afla care poate fi cauza mirosului. Potrivit celor de la , sursa acestui miros puternic ar fi Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, unde sunt trimise deșeuri din întreg județul. Se pare că deja vor începe să fie aplicate măsuri pentru diminuarea mirosului, potrivit autorităților.

Din păcate, se pare că nu este prima dată când Clujul se confruntă cu o astfel de situație. Exact același lucru sa întâmplat și în anul 2020, când zeci de mii de tone de gunoi au fost relocate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191