Orașul din România unde o casă costă doar 2.500 de euro. Cum arată proprietatea / FOTO

Orașul din România unde o casă costă doar 2.500 de euro. Cum arată proprietatea / FOTO

În această perioadă prețul locuințelor pe piață imobiliarelor a crescut exagerat de mult. Însă, după numeroase căutări vă spunem că există un oraș în România unde o casă costă doar de euro. Care este zona care are printre cele mai mici prețuri la locuințe.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Prețurile pe sectorul imobiliar au explodat. ei bine, românii găsesc mult mai greu o locuință care să aibă un preț decent. Însă, din când în când mai apar diverse anunțuri care șochează. Există, acum, o proprietate care se vinde cu doar de euro.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Într-un oraș din România o casă costă doar de euro

În această perioadă în care ne aflăm este extrem de dificil pentru români să își poată achiziționa o casă. Piața imobiliară a explodat, iar prețurile au crescut extrem de mult. Acesta este motivul pentru care oamenii au ajuns în punctul în care nu își mai pot permite să își cumpere locuința de vis.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Însă, norocul este de partea celor ce își doresc să achiziționeze o locuință acum. Mai exact, există un oraș din România unde anunțurile apar ca ciupercile după ploaie. În acel loc o casă a ajuns să coste nu mai mult de de euro. Mai mult decât atât, proprietarul își dorește să realizeze vânzarea cât mai rapid.

Proprietarul vrea sa o vândă cu orice preț

Așadar, este vorba despre Suceava, localitatea unde un bărbat a postat un anunț de vânzare. Mai exact, în anunț este vorba despre o casă veche de lemn pentru care bărbatul cere doar de lei.

Însă, locuința este veche de 80-90 de ani, iar proprietarul vrea să renunțe la ea, însă nu vrea să vândă și terenul. Din această cauză, s-a gândit la un preț decent pentru cei care au nevoie de lemne.

Vând casa veche 80-90 de ani! Se vinde doar casa (pentru lemn) fără teren!!”, se arată în anunțul lui.

CITEȘTE ȘI: Orașul din Europa care a interzis consumul de alcool din cauza românilor. În ce fel se aplică această interdicție și care este motivul

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191