Organizatia PSD Ploiesti se bucura de succes in randul simpatizantilor. Zeci de noi membri s-au inscris in partid

Organizatia PSD Ploiesti se bucura de succes in randul simpatizantilor. Zeci de noi membri s-au inscris in partid

Aproximativ 40 de noi membri s-au inscris in organizatia ploiesteana a PSD, anuntul fiind facut de presedintele social-democratilor prahoveni, Bogdan Toader.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

In ultimul an, PSD Ploiesti a devenit una dintre cele mai puternice filiale din tara, odata cu dezvoltarea echipelor de tineret (TSD), femei (OFSD) si pensionari (OPSD).

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Noii membri de partid, specialiști în diferite domenii, oameni minunați cu mentalități noi, dornici,increzatori si hotarâti sa vina cu propuneri de proiecte, solutii si idei inovatoare, în zonele din care fac parte.
Modul de lucru al organizației se face după un program prezentat și aprobat în birou.
Implicarea tuturor membrilor se bazează pe munca în echipa si printr-o comunicare transparenta permanenta.”, a declarat Laura Moagher, senator PSD Prahova.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Totodata, deputatul Bogdan Toader a lansat tuturor simpatizantilor invitatia de a se alatura echipei PSD Ploiesti:

„Echipa PSD Ploiesti se întărește cu noi membri, responsabili, dinamici și dornici să contribuie la dezvoltarea comunității ploieștene.
Vino și tu alături de noi!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191