Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc! A spus marele „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din Turcia: „Pentru totdeauna!”

Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc! A spus marele „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din Turcia: „Pentru totdeauna!”

Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret cu turcul Bekir, după un an de relație. Cei doi au spus cel mai important „Da!” din viața lor, în fata ofițerului de la Starea Civilă din Turcia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Otilia Bilionera (31 de ani) și-a găsit, în sfârșit, alesul inimii sale, în persoana unui afacerist turc, Bekir Ai. Acesta i-a dat inelul în luna august, în Cappadocia, iar, la doar o lună distanță, cei doi au spus „Da!” în fata ofițerului de la Starea Civilă, din Turcia.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cununia civilă a avut loc în Turcia, țara natală a iubitului Otiliei, acolo unde cei doi locuiesc împreună în prezent. Otilia Bilionera a postat o imagine cu ea și Bekir Ali de la cununia civilă, pe pagina ei de Instagram, și a transmis și un mesaj fanilor săi.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Otilia Bilionera: „Proaspăt căsătoriți!”

Artista a dezvăluit că a lansat și o nouă piesă, în videoclipul căreia apare chiar alături de proaspătul ei soț.

„Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să lansez melodia «Cappadocia», care este filmată în cel mai romantic loc din punctul meu de vedere, situat în Turcia.

Cappadochia este inspirația pentru noua mea melodie și clipul în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a transmis Otilia Bilionera, pe rețelele de socializare.

La rândul său, Bekir Ali a publicat și el, pe Instagram, aceeași fotografie postată de soția lui, din ziua nunții lor, cu mesajul: „Pentru totdeauna”.

Bekir i-a dat inelul Otiliei în Cappadocia!

Afaceristul turc pe nume Bekir, bărbatul care i-a furat inima Otiliei, este cu cinci ani mai tânăr decât solista. Turcul este, pur și simplu, vrăjit de frumoasa româncă din Botoșani, pe care, de un an de zile de când sunt împreună, a tot plimbat-o în vacanțe exotice, unde i-a satisfăcut toate poftele. La rândul ei, Bilionera, pare a fi și ea îndrăgostită lulea de turcul brunet, cu ochii verzi.

Bekir are doar 26 de ani și conduce deja o afacere. Cei doi s-au cunoscut, anul trecut, atunci când Otilia Bilionera a concertat pe plaja pe care Bekir o deține. Turcul s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa noastră moldoveancă. A ajuns să-și tatueze pe mână numele ei, la doar două zile după ce s-au cunoscut.

Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu?

Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic ( – ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit, recent, Otilia Bilonera, în cadrul unui podcast.

Relația Otiliei cu șarmantul turc Bekir s-a înfiripat la doar câteva luni după ce solista se despărțise de arabul Hamude, după trei ani de relație și o căsătorie religioasă într-o moschee.

Otilia Bilionera a devenit cunoscută la nivel internațional, după ce a lansat celebra piesă „Bilionera”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191