Pacientul din Brăila, care a fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsă riscă asistenta și paznicul

Pacientul din Brăila, care a fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsă riscă asistenta și paznicul

Informații de ultim moment despre cazul controversat din Brăila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. În urmă cu o săptămână, imaginile cu el, asistenta și paznicul care îl leagă, au stârnit reacții de revoltă! La câteva zile distanță, acesta s-a stins din viață!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Cazul pacientului din Brăila continuă cu informații de-a dreptul șocante. Starea lui a fost mult mai gravă decât se credea, în momentul în care a fost legat de pat de asistentă și paznicul spitalului. Veștile proaste au venit abia astăzi, când pacientul s-a stins din viață. Urmează o anchetă la spital.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Pacientul legat de patul de spital, în Brăila, a murit

Bărbatul de 64 de ani a ajuns a spital cu mai multe probleme de sănătate și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, a primit un tratament care a întrecut orice imaginație și i-a șocat și pe ceilalți pacienți din spital.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Bărbatul a fost legat de pat, de către paznic, iar asistenta medicală s-a declarat foarte enervată de atitudinea pacientului, astfel încât i-a spus că trebuia să ”fie dus la nebuni”.

Ei bine, pacientul a avut parte de un sfârșit tragic, în cele din urmă, căci s-a stins din viață, Se pare că lipsa tratamentului corespunzător i-a fost fatală. Conducerea spitalului a pornit o anchetă în acest caz.

Familia bărbatului este revoltată

Familia bărbatului mort este revoltată de ce s-a întâmplat și își dorește să se ia măsuri în acest sens. O rudă a declarat că bărbatul avea dureri foarte mari și trebuia să i se administreze un calmant.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191