Părăsită și înșelată de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a ajuns la vorbele mamei sale: „Mărioara a refuzat vehement să-ți dea tot ce ți se cuvine!”

Părăsită și înșelată de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a ajuns la vorbele mamei sale: „Mărioara a refuzat vehement să-ți dea tot ce ți se cuvine!”

Oana și Mărioara Zăvoranu erau în centrul scandalurilor mediatice acum mai bine de 10 ani. Deși în prezent Querida a dat dovadă de mai multă calmitate și liniște sufletească, în tinerețe îi arunca regretatei sale mame doar vorbe grele, căci refuza să-i lase pe mână bani și bunuri. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Anii au trecut și totul a fost dat uitării și iertării, însă după despărțirea de Alex Ashraf, cel care i-a fost partener Oanei mai bine de 10 ani de zile, internauții îi sar acum în cap și îi dau dreptate Mărioarei Zăvoranu. Mai concret, potrivit informațiilor din presă, afaceristul a cheltuit din averea ei, pentru a-i cumpăra amantei diverse bunuri, fapt care i-a dus cu gândul în trecut, când Mărioara exact de astfel de situații se temea.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

La scurt timp după despărțirea de afacerist, Oana Zăvoranu a început să fie din ce în ce mai activă în social media. Pe Instagram, în secțiunea de comentarii a unei postări, internauții au lăsat câteva păreri tranșante: 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Ar trebui și tu să realizezi că iubirea nu se ține cu bani. Banii se duc și iubirea dispare, așa a făcut și el cu tine. Îmi aduc aminte de cum a fost bălăcărit la TV de fosta lui. 

Măi Oana, așa rău îmi pare că Mărioara chiar a avut dreptate când a refuzat vehement să-ți dea tot ce ți se cuvine. Uite, din cauza asta: bani dați pe cârpițe și bărbați nepotriviți! 

Dacă ar fi fost ce trebuie pentru tine, ar fi luptat până la capăt să te scoată la liman. Din păcate, cu siguranță el acum are conturile pline și tu goale. Mare păcat!”, a fost comentariul cu pricina. 

„Ai ajuns la vorbele mamei tale. Acest trântor a stat ca o căpușă pe spatele tău. Capul sus! Nu ai pierdut nimic!”, a mai scris un alt internaut. 

Mai mult decât atât, unul dintre fanii Queridei i-a comparat fostul soț cu Marius Elisei, cel cu care Oana Roman a format un mariaj: 

„L-ai răsfățat prea mult cu bani, acum se crede cunoscut. Nu știe că era interesant doar lângă tine. E din nou un no name, ca Marius Elisei, dar mai frumușel. Tu ești o tipă mișto pe toate planurile”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191